OGLASILA SE TEA TAIROVIĆ NAKON VESTI O HAPŠENJU: Evo šta je pevačica PORUČILA, otkrila je SVOJU STRANU PRIČE
Tea Tairović, Foto: Emilija Jovanović

otkrila sve detalje

OGLASILA SE TEA TAIROVIĆ NAKON VESTI O HAPŠENJU: Evo šta je pevačica PORUČILA, otkrila je SVOJU STRANU PRIČE

"Da sam imala lisice, ne bih mogla ni da pevam ni da vam se sad ovako obraćam" rekla je Tea

Objavljeno: 19:14h

Nakon što su se u domaćim medijima pojavile slike, ali i vest da je pevačica Tea Tairović privedena u Švajcarskoj, oglasila se i ona i rekla da je ruke držala iza leđa jer je boli kičma.

- Radila sam sve što radim svakog vikenda, a to je pevala sam. Završila sam nastup i otišla na aerodrom. Sad sam u Sofiji. Što se tiče sporne fotografije na kojoj ja navodni imam lisice, samo da kažem da sam stajala sa rukama na leđima. To radim vrlo često, jer me boli kičma, a pored mene su stajali pripadnici obezbeđenja, što je isto normalno. Da sam imala lisice, ne bih mogla ni da pevam ni da vam se sad ovako obraćam - rekla je Tea u svom obraćanju na Instagramu.

Podsetimo, domaći mediji brujali su i kako je pevačica Tea Teirović takođe privedena pre nekoliko meseci na aerodromu u Nemačkoj. Nju je tada, kako se pisalo, uhapsila na aerodromu, finansijska inspekcija.

Tea Tairović se oglasila nakon hapšenja
Tea Tairović se oglasila nakon hapšenjafoto: Printscreen Instagram/teatairovic

- Tačno je, pustili su je. Kao što sam i rekao, prekoračila je tri dana u Šengen zoni pa su joj toga zadržali. Dosta joj je popunjen pasoš pošto dosta putuje i radi i zbog toga je procedura duže trajala. Pre dve nedelje se desio propust, kada joj je isteklo tih 90 dana. Čuli smo se, ona je dobro i sad je sve ok - rekao je tada njen menadžer.

Inače, Tea Tairović više puta je bila u centru skandala. Pevačica se pre nekoliko meseci našla u s**s aferi kada je njen eksplicitni snimak pušten u javnost. Tairovićeva je zbog pitanja o aferama veoma neprijatna, te se dešavalo da napušta emisije kada se spomene njen prljav veš.

Tea Tairović o hapšenju
Tea Tairović o hapšenjufoto: Printscreen Instagram/teatairovic

- Nisam davala do sada nikakve komentare na tu temu, a neću ni sad. Ne želim da dajem na značaju ljudima koji su na sve načine pokušali da me kompromituju i diskredituju - govorila je folkerka.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.