TAMARA ĐURIĆ PROGOVORILA O BIVŠEM SUPRUGU: Starleta otkrila šta mu SVAKI DAN nosi u ZATVOR
Tamara Đurić, Foto: Printscreen/YouTube/ AmiG Show

NIJE MU OKRENULA LEĐA

TAMARA ĐURIĆ PROGOVORILA O BIVŠEM SUPRUGU: Starleta otkrila šta mu SVAKI DAN nosi u ZATVOR

Kako je navela, pored svih obaveza, Tamara stigle da odnese ručak svom bišem suprugu i nakon toga nastavlja redovne dnevne aktivnosti

Objavljeno:

Starleta, Tamara Đurić, pre nekoliko dana uslikana je kako nosi ručak svom bivšem mužu, Nikoli Kačareviću u Centralni zatvor, gde je on smešten u pritvor sa još nekoliko pripadnika kriminalne grupe.

Kako je navela, pored svih obaveza, Tamara stigle da odnese ručak svom bišem suprugu i nakon toga nastavlja redovne dnevne aktivnosti. Đurićeva je takođe dodala da ne razume žene koje okrenu leđa svom partneru kada se nalazi u nekoj teškoj situaciji, kao i to da će ona za Nikolu uvek biti tu.

- Svako jutro kad se probudim najpre odem na trening. Posle toga Nikoli odnesem ručak i onda nastavljam sa redovnim aktivnostima. Znate već kako to ide slikanja, snimanja, obaveze oko firme koje imam i najvažnije je to da radim na svom brendu. Dizajniraću haljine za zgodne žene. Te haljine će nositi smele i zgodne žene. Trebaće im dosta samopouzdanja da ih iznesu - kaže Tamara i nastavlja:

Tamara Đurić o bivšem suprugu
Tamara Đurić o bivšem suprugufoto: Printskrin / Youtube / Emisija Premijera

- Kao i svaka žena i ja imam obaveze oko kuće. Ne bih razumela da bivša žena bivšem suprugu okrene leđa u teškim trenucima. Sve što treba mom bivšem partner, tu sam za njega. Moj prvi obrok je u pet popodne. Verujte da ne bih mogla da živim, a da znam da bliskim ljudima nisam učinila. Zbog toga što živim kao neko ko ima osećaj za ljude, zbog toga mi je i Bog dao sve blagodeti u kojima uživam - poručuje Đurićeva.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.