KONAČNO OTKRIVENO ŠTA SVE POSEDUJE SAŠA POPOVIĆ: Reč je o IMOVINI KOJU NISMO NI SANJALI, vredno MILIONA
Foto: Nemanja Nikolić

svaka čast

KONAČNO OTKRIVENO ŠTA SVE POSEDUJE SAŠA POPOVIĆ: Reč je o IMOVINI KOJU NISMO NI SANJALI, vredno MILIONA

Sa njegovim voznim parkom svi su već dobro upoznati, s obzirom da ga skoro uvek viđamo u različitim automobila, a samo jednog od tri BMW-a koje poseduje Saša je platio vrtoglavih 150.000e

Objavljeno:

Saša Popović nesumnjivo je jedan od najuspešnijih i najmoćnijih muškaraca na Balkanu. Kao vlasnik "Grand produkcije" stekao je čitavo bogatstvo, a potom je prodao za, pretpostavlja se, ogromnu količinu novca.

Poznato je da Popoviću nije žao da potroši novac, a s obzirom da to ume da radi pametno, on poseduje nekoliko nekretnina širom sveta kao i mnoštvo drugih stvari, za koje ne štedi novac, ali nikada o tome nije javno pričao.

Naime, Saša poseduje luksuznu jahtu koja je usidrena na Hrvatskom primorju, a na čije održavanje troši vrtoglavu svotu novca. Takođe, poseduje i nekretninu u Opatiji koja vredi skoro pola miliona evra.

Sa njegovim voznim parkom svi su već dobro upoznati, s obzirom da ga skoro uvek viđamo u različitim automobila, a samo jednog od tri BMW-a koje poseduje Saša je platio vrtoglavih 150.000e. Pored njega, on često vozi i automobil marke Porše, za koji je izdvojio 18.000 evra, a takođe se zna da ima i dva Mercedesa.

Saša Popović
foto: Damir Dervišagić, ATA Images, Nemanja Nikolić, Sonja Spasić

Bivši vlasnik Granda je kolekcionar i ručnih satova, za koje izdvaja neverovatne svote novca, a za jedan je samo iskeširao 50.000 evra.

Saša Popović planira i izgradnju luksuznog kompleksa zgrada na Avali gde je kupio plac.

1 / 3 Foto: Instagram printscreen

Njegova vila na Bežanijskoj Kosi važi ga jednu od najskupljih u našoj prestonici, a u njoj živi sa suprugom Suzanom njihovom i čerkom.

Ovo su samo neke od stvari na koje je Saša Popović potrošio novac koji je godinama sticao, a verujemo da ima još mnogo toga što javnost ne zna, budući da se Popović nikada ne hvali o svom bogatstvu, a i svoju naslednicu, kao i Suzaninog sina iz prvog braka, vaspitao je da nikada ne rasipaju novac.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.