TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA BORISA KOMNENIĆA: Rat ga ODVOJIO od ĆERKE, njegova PRIČA o tome RAZARA DUŠU
Boris Komnenić, Foto: prentscreen/youtube/Izbliza - Produkcija Kadar

Život

TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA BORISA KOMNENIĆA: Rat ga ODVOJIO od ĆERKE, njegova PRIČA o tome RAZARA DUŠU

Proslavljeni glumac preminuo je 6. marta 2021. godine.

Objavljeno:

Boris Komnenić nakon završene gimnazije u Pili, odlučio je da upiše Fakultet dramskih umetnosti.

Uloga po kojoj ga svi pamtimo i koja ga je proslavila jeste ona gde je tumačio lik Aleksandra Popadića Guze u kultnoj jugoslovenskoj seriji "Bolji život"

Takođe igrao je u mnogim ostvarenjima kao što su: "Bal na vodi", "Špadijer jedan život", "Gore dole", "Vratiće se rode", "Miris kiše na Balkanu", "Sinđelići", "Apofenija" i drugim, a oprobao se i kao voditelj jednog kviza.

Boris Komnenić u seriji 'Bolji život'
Boris Komnenić u seriji "Bolji život"foto: prentscreen/youtube/немањић немања

Kada se govorio o filmovima u kojima je igrao ne može, a da se ne spomene film reditelja Gorana Markovića, "Tajvanska kanasta"

Kada je reč o privatnom životu proslavljenog glumca on iza sebe ima jedan brak:

- I posao je bio jedan od faktora za razvod, ali nije bio presudan. Rene i ja se nismo dovoljno poznavali pre venčanja, onda smo počeli da se upoznajemo i nije nam se svidelo ono što smo spoznali - ispričao je Boris jednom prilikom.

Film 'Tajvanska kanasta', uloga Saše Belopoljanskog
Film "Tajvanska kanasta", uloga Saše Belopoljanskogfoto: prentscreen/youtube/Hladovina

Iz braka sa Rene dobio je ćerku Nike, koja mu je podarila unuku, a u čijem odrastanju nije uspeo da učestvuje jer je tokom rata živela sa majkom u Hrvatskoj.

- Nismo se videli od izbijanja rata, jer iz nepoznatih razloga nikako nisam uspevao da dobijem vizu kako bih otišao da ih posetim. Od kada su vize ukinute, redovno se viđamo, ali sada je ona zrela i formirana osoba, majka moje unuke Lucije. Nika sada utiče na mene, pokušava da me vaspitava i učini zrelijim i boljim - pričao je glumac.

Film 'Tajvanska kanasta'
Film "Tajvanska kanasta"foto: prentscreen/youtube/Hladovina

Razdvojenost od ćerke mu je veoma teško pala, međutim, ono što ga je u ratnom periodu najviše radovalo jesu vesti koje su u to vreme dolazile do njega, da je njegova porodica dobro.

- Ne umem ni da objasnim koliko mi je bilo teško. Radili su neki kanali, ni sam ne znam kako sam uspevao da ih ostvarim, a oni su mi samo obezbeđivali informacije da su njih dve dobro. Najgora je bila ta neizvesnost i naše međusobno nepoznavanje. Bile su to ćerkine najosetljivije godine u kojima nisam učestvovao i taj period je praktično zauvek izgubljen. Pokušavam da to ne ponovim s unukom i nadam se da ću u tome uspeti - ispričao je on.

Film 'Taksi bluz', Boris Komnenić i Andrija Milošević
Film "Taksi bluz", Boris Komnenić i Andrija Miloševićfoto: prentscreen/youtube/alekssim

Glumac u jednom periodu života ćerku nije video čak pet godina, a ovako je opisivao njihov tadašnji susret.

- Bio je to kao susret dvoje ljudi koji su veoma bliski, a ne znaju se. Sreli smo se u Ljubljani, jer tada još nisam mogao da dođem u Hrvatsku. Neprijatnost je veoma brzo razbijena, jer krv nije voda, a divni odnosi na sreću traju do danas - ispričao je glumac.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.