KOMŠIJE OPLELE PO TEODORI DŽEHVEROVIĆ: Ono što su rekli NIKOME ne bi godilo, da li je moguće da se OVAKO PONAŠA?
Teodora Džehverović, Foto: Damir Dervišagić

komšiluk

KOMŠIJE OPLELE PO TEODORI DŽEHVEROVIĆ: Ono što su rekli NIKOME ne bi godilo, da li je moguće da se OVAKO PONAŠA?

Pevačica je popularna među mladima, ali oni nešto strariji nemaju samo reči hvale.

Objavljeno:

Teodora Džehverović svojim potezima često izazove burne reakcije javnosti.

Jedan od skandala je kada je izvela devojčicu da tverkuje na bini, zatim kada je bacila telefon mladiću iz publike, potom to što je prekinula nastup da se svađa sa publikom, besnela zbog pitanja o bivšem dečku.

Da pevačica nema mnogo strpljena mogla se videti više puta.

Otkako je raskinula sa košarkašem Ninom Čelebićem, Teodora se navodno preselila kod influenserke i sad žive zajedno, a sada su se oglasile njene nove komšije.

- Otkada se doselila viđamo je povremeno, ali se ne javi kada prođe. Vidim da su obe popularne kod dece, slikaju se sa njima u kraju. Teodora nekada stane da im udovolji, nekada prođe kao da se ništa ne događa, potpuno ih ignoriše. Deluje bahato, ali je nisam upoznala lično da bih mogla da sudim - rekla je jedna komšinica.

- Za Ildu kažu da je fina i mirna, studira medicinu. Ne znam kako su se našle tako različite - kaže Vera, koja je sedela na klupicama ispred zgrade.

S druge strane, nekoliko tinejdžerki na obližnjem igralištu su oduševljeni pevačicom.

- Ona je nama top, super je uvek obučena i dobre su joj pesme. Nama drugarice često dolaze da ovde sedimo kako bismo je videle. Ildu smo zapratile tek kada je počela da se druži sa Teom. Slikale smo se nekoliko puta sa njom. Jeste ponekad mrzovoljna, naročito ako nije sređena pa ne želi da se slika, ali dobro. Mi joj to ne zameramo, njen karakter je takav - kaže Dijana.

- Moji roditelji me kritikuju što slušam njenu muziku, ali ja volim čitavu tu scenu novu. Nju više jer mi je komšinica, ali vidim da je stariji nešto hejtuju - dodala je Anastasija.

To potvrđuje i jedan gospodin u kafiću, doktor u penziji.

- Znam ko je ona, ali ne znam kakvu muziku izvodi. Znam da je poznata i popularna. Džaba sve to, ona je nevaspitana. Sreo sam je nekoliko puta ovde u kafiću, bučna je, ponaša se kao da je sama. Psuje i viče kao da je na poljani. Danas je lako biti poznat, ali je teško biti vaspitan - istakao je komšija.

Nakon raskida od košarkaša Nina, Teodora o razlozima rastanka nije pričala, a na svako pitanje novinara o bivšem kog je javno prikazivala, negoduje.

- On je delovao kao pristojan momak - kaže komšinica.

Komšije ističu da u kraju viđaju i Teodorinu majku Gocu Džehverović, koja je za razliku od ćerke često nasmejana.

- Privatno su prilično iste, samo što je Goca onako prostodušna i dobra žena, a Teodoru je popularnost udarila u glavu. Karakterom su iste, kada se posvađaju sve pršti. Međutim, Gocu ćete mnogo češte videti nasmejanu, a ovu malu namrštenu - kaže prodavačica.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.