POČINJE NOVA, JOŠ UZBUDLJIVIJA, SEZONA EMISIJE “PUSTI BRIGU”: Uz prave muzičke veterane užitak je zagarantovan
Foto: promo

vrhunac

POČINJE NOVA, JOŠ UZBUDLJIVIJA, SEZONA EMISIJE “PUSTI BRIGU”: Uz prave muzičke veterane užitak je zagarantovan

Dobra zabava se nastavlja!

Objavljeno:

Uz zabavni porodični program “Pusti brigu” koji se emituje nedeljom od 13 časova na Kurir televiziji zagarantovan je provod sa sjajnim gostima, šarmantna voditeljka Suzana Petričević nasmejaće vas do suza, dok je za najbolje recepte zadužen Dejan Šutanovac.

Ove nedelje od 13 časova još više je razloga da ne propustite zabavu jer stiže muzičko pojačanje. Bend Brane Stijovića unosi duh vremena za kojim svi čeznemo, a svaku pesmu rado pevamo.

Gosti voditeljskog para, Suzane Petičević i Dejana Šutanovca ove nedelje su trubač Dejan Petrović, pevačica Lena Stamenković, glumica Tamara Radovanović, društveni aktivista Igor Jurić, influenserka Nastasja Nedimović, osnivač organizacije Dečije srce Goran Rojević, koordinator u kafiću Zvuci srca Katarina Lakić, korisnici organizacije Dečije srce: Anđela, Milica, Aleksandra i FIlip.

Pusti brigu
foto: promo

Nije svejedno koju trubu Dejan svira, ali se u studiju snašao i sa onom upravo poklonjenom. Za Lenu Stamenković nema ko nije navijao kada se kao dete pojavila u jednom muzičkom takmičenju, a danas je stasala u pravu zvezdu. O onim lepim i ne tako lepim momentima iz karijere mlada zvezda govorila je prvi put javno u emisiji "Pusti brigu". Ove nedelje razgovarali smo i o svemu što život nosi sa ženom koja je danas mnogima zvezda vodilja, a sa nama je podelila i korisne recepte za zdrav život, jer Nastasja Nedimović danas, osim što vodi zdrav život, deli i veoma karisne savete sa drugima.

Ni ova sezona neće proći bez duhovitih dogodovština poznatog dvojca Kruševac geto i pesnikinje Jasmine Stijović. Igre, kao i uvek, nije nedostajalo te su se u pauzi od priče gosti dobro snašli u izazovima koje im je Suzana pripremila.

Dobra zabava se nastavlja i u novoj sezoni s toga ne propustite u nedelju u 13 časova na Kurir televiziji još uzbudljiviju sezonu emisije "Pusti brigu"!

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.