NIJE DOBRO, KO ZNA KAD ĆE IZAĆI! Moka već 8 MESECI živi u BOLNICI, evo šta mu se DEŠAVA
Zoran Moka Slavnić, Foto: Milan Maricic/ATAImages, Printscreen, Antonio Ahel/ATAImages

UGROŽENO ZDRAVLJE

NIJE DOBRO, KO ZNA KAD ĆE IZAĆI! Moka već 8 MESECI živi u BOLNICI, evo šta mu se DEŠAVA

Kada nije na terapiji koristi priliku da gleda sina.

Objavljeno:

Proslavljeni košarkaš i trener Zoran Moka Slavnić poslednjih meseci se često oglašava za medije s obzirom na to da mu je sin Zvezdan Slavnić u Zadruzi i da je njegov ljubavni život već duže vreme glavna tema i u javnosti i u rijalitiju.

Moka se mesecima nalazi na Klinici za rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović" u Sokobanjskoj, a kada nije na terapiji koristi priliku da gleda sina.

"U Sokobanjskoj sam sedam meseci, a pre toga sam mesec dana bio na Institutu za otopediju 'Banjica', jer mi je palo stopalo. Već osam meseci živim u bolnici, ko zna kada ću izaći odavde", rekao je Moka i otkrio kako mu prolaze bolnički dani.

Ne zna kada će izaći
Ne zna kada će izaćifoto: Starsport©

"Gledam Zadrugu sa ostalim pacijentima. Komentarišemo sve što se dešava, pa i mog Zvezdana. Baš nam je zanimljivo. Osim što pratim rijaliti, svakog dana imam terapije za stopalo. Radim vežbe, idem na laser, akupunkturu. U dvorištu je pekara, tamo volim da popijem topao čaj. U bolnici imam prijatelje, a na sestre i doktore gledam kao na familiju. Sa pacijentima sam veoma blizak. Ovde ima mnogo ljudi koji su teški slučajevi, a ja sam im podrška. Dajemo jedni drugima vetar u leđa", otkrio je Slavnić, koji u svom stanu na Novom Begradu mesecima već nije boravio. Osim životnog prostora, ističe da je tokom rehabilitacije počeo i da veruje u Boga iako nikada nije bio vernik.

Stalno gleda sina
Stalno gleda sinafoto: Printscreen/jutjub/zadruga

"Nisam verovao u Boga. Mislio sam da sam ja odgovoran za svoju sudbinu i da nijedna viša sila ne može da mi pomogne. Međutim, otkako sam upoznao sveštenika Đuru, sve se promenilo. Vratio mi je veru u Boga i crkvu. On čita molitve u kapeli Svetog Luke, koja se nalazi u okviru bolnice. U početku mi je čitao kratke molitve za zdravlje, a nedavno sam mu tražio da budu duže. Nadam se da će mi to pomoći da se oporavim. Pored toga što se molim za svoje zdravlje, molim se i za svog sina Zvezdana", ispričao je Moka Slavnić.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.