SLAVNI MUZIČAR JE BIO U BRAKU SA FOLK PEVAČICOM: Cela zemlja ga ZNA, proveli su 17 godina ZAJEDNO
Izvorinka Milošević, Foto: Youtube Printscreen/Grand Magazin Tv Grand

ljubavni život

SLAVNI MUZIČAR JE BIO U BRAKU SA FOLK PEVAČICOM: Cela zemlja ga ZNA, proveli su 17 godina ZAJEDNO

On je bio najveća ljubav pevačice.

Objavljeno: 13:23h

Porodični odnosi su zamršena stvar, a desi se da snaha i zaova i nakon rastanka ostanu u dobrim odnosima.

To je slučaj sa pevačicom Izvorinkom Milošević i glumicom Nadom Blam.

Izvorinka je bila 17 godina u braku sa Mišom Blamom koji je brat glumice Nade Blam.

Interpetatorka vlaških pesama pokojnog supruga zapazila ja na probi Narodnog orkestra RTS.

- U mladosti sam bila velika zavodnica, svi su mi se udvarali, a Miša me nije primećivao. Bio je mrgud, ćudljiv, a ipak lep i s manirima. Onda sam ja odlučila da mu priđem s pitanjem: „Izvinite, da li vi pijete kafu?“, a on mi je bez osmeha rekao: „Da, pijem. Zašto ne?“ Uspela sam da mu donesem kafu i posle treće sam mu izmamila osmeh. Pekao me je na tihoj vatri, bio je nedostižan i tvrdio je pazar. Krio se iza maske, a u stvari je bio jedan topao čovek. Morala sam jako da se borim za njega - rekla je Izvorinka u emisiji “Iz profila” i dodala da se brak dogodio na njenu inicijativu.

Nada Blam
Nada Blamfoto: Dragan Kadić

- Rekao mi je da mu je status veze nevažan, bilo mu je svejedno kako će to izgledati, a pošto sam ja iz patrijarhalne porodice, za mene je papir bio važan. Zakazala sam veridbu i venčanje, a on je pristao - rekla je pevačica, koja iz braka sa poznatim muzičarem ima sina Davida.

Porodica pokojnog muzičara bili su iznenađeni njegovim venčanjem sa Izvorinkom.

Miša Blam
Miša Blamfoto: prentscreen/youtube/Gaudium

- Porodica Blam je stara jevrejska porodica. Mišin otac Rafael, čuveni violinista i član orkestra Carevac, Nadu je jednom pitao: “Pobogu, gde ona nađe Mišu u Beogradu?” Ona je meni posle to ispričala, a ja sam joj rekla da sam ga svećom tražila - rekla je pevačica kroz šalu.

-Imala sam tu jednu osobu u svom životu koju sam volela bezrezervno. Nikada više nije imao zamenu u bilo kom obliku. Upoznala sam ga u ranoj mladosti. Ja sam bila jako mlada i on je bio čovek koji mi je otvorio prozor u svet. Bio mi je sve, učitelj, pokrovitelj… Pokazivao mi je samo lepu muziku“, rekla je Izvorinka jednom prilikom za medije i objasnila zašto je i dalje vezana za Blama:

- Uz njega sam naučila sve, šta su loši trileri, šta su dobre izvorne pesme, koji put treba da odaberem… Duboko negde u dubini duše sam uvek patila za njim, i to će tako biti doživotno. Pitaju me ljudi: "Zašto, kada život nije jedan čovek?". Nije. Uvek postoje nove ljubavi, ali takva ne – kada si strašno mlad, kada toliko veruješ, veruješ u iskrenost, da će to trajati doživotno, i onda se naoružaš svim onim što imaš u sebi i daš toj jednoj osobi.“

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.