DA LI PREPOZNAJETE GLUMCA SA FOTOGRAFIJE? Poroci mu stali na PUT USPEHA i rođena MAJKA ga se STIDELA
Glumac, Foto: prentscreen/youtube/newsttar

BEOGRADSKI ŠMEKER

DA LI PREPOZNAJETE GLUMCA SA FOTOGRAFIJE? Poroci mu stali na PUT USPEHA i rođena MAJKA ga se STIDELA

Bio je jedan od najvećih zavodnika bivše države.

Objavljeno:

Glumac Nebojša Bakočević rođen je 1965. godine u Beogradu.

Glumu je studirao u klasi profesora Predraga Bajčetića, a sa njim u klasi bili su mnogi naši čuveni glumci koji su obeležili srpsku, ali i jugoslovensku kinematografiju: Gorana Radakovića, Anice Dobre, Đorđa Davida.

Glumio je u mnogim filmovi, koji u danađnje vreme imaju status kultnih: „Bal na vodi“, „Dogodilo se na današnji dan“, „Oktoberfest“, „Kako je propao rokenrol“, „Video jela, zelen bor“…

Nebojša Bakočević u filmu 'Kako je propao rokenrol'
Nebojša Bakočević u filmu "Kako je propao rokenrol"foto: prentscreen/youtube/Marija Terzić

Već kao devetogodišnji dečak počeo je da se bavi glumom, prvi put pojavio se u filmu „Rekvijem za teškaša“, zatim su usledili filmovi „Đavolje merdevine“ i „Dečak i violina“.

Najveću slavu, ali i simpatije žena stekao je osamdesetih godina 20. veka.

Glumac se dvehiljaditih pojavio kao epizodni glumac u nekoliko serija i fiilmova, ali njegove uloge su i tada bile zapažene.

Kada se govori o jednom od najvećih šmekera jugoslovenskog filma ne može da se ne spomene i to da su ga žene jednostano obožavale.

Jednom prilikom na pitanje novinara kako se „bori s obožavateljkama“, Nebojša je odgovorio „sa neskrivenim zadovoljstvom“.

Nebojša Bakočević
Nebojša Bakočevićfoto: prentscreen/youtube/Filmski Almanah

„Akademiju sam upisao zbog žena. U životu me zanimaju isključivo dve stvari: hrana i žene. Za Oskara me zabole uvo. Volim vesele, lepe i pametne žene. Da bih se oženio, ona bi morala da se brine o meni, a ja o svemu ostalom. Još je davno je Leonard Koen napisao da će žene jednog dana preuzeti sve u svoje ruke, a muškarci će se baviti svojim detinjastim poslovima, kao što su umetnost, poezija… One i onako održavaju ovaj svet u životu“, rekao je glumac u jednom intervjuu.

Javnosti je poznato da je bio u burnoj emotivnoj vezi sa balerinom Ašhen Ataljanc, a kako su pisali tadašnji mediji veza je raskinuta zbog Bakočevićevih problema sa drogom.

Jednom prilikom balerina se osvrnula na svoju vezu sa glumcem i prokomentarisala da joj je žao Bakočevića zato što je u jeku svoje slave postao zaboravljen.

Glumac Nebojša Bakočević
Glumac Nebojša Bakočevićfoto: prentscreen/youtube/ CybXaj

Kada se povukao iz javnosti mediji su pisali da je razlog tome njegova zavisnost od hroina.

Za njega se vezivala i priča o hapšenju jer je navodno u Kotoru pokušao da opljača banku, a kao motiv za tu pljačku ponovo se navodi droga.

Pored svih ovih skandala 1997. godine u listu „Sabor“ izašla je vest da se glumac zadužio kod nekoliko privatnika. Kako je tamo navedeno on se uzajmljivao i davao pogrešne adrese stanovanja kao i broj telefona.

Tim povodom za medije se oglasila i njegova majka koja je komentarisala postupke svoga sina.

Film 'Velika frka'
Film "Velika frka"foto: prentscreen/youtube/ Lazic domaci filmovi

„Ja sam se ponosila prvih trideset godina svojim sinom, a sada ću izgleda da ga se stidim. Imao je ljubavnih problema, uostalom kao i svi mladi, ali se uvek izvlačio iz njih. U poslednje dve godine od kada je ovo počelo da se dešava, ne znam šta je u njegovoj glavi“, rekla je svojevremeno za medije majka popularnog glumca.

Bakočević je uvek ostavljao utisak tajanstvenog mladića, retko je davao izjave za medije, a sva ta mističnost činila ga je zanimljivim i primamljivim lepšem polu. On je svakako dozu mističnosti zadržao do danas, te se ne pojavljuje u medijima i publika o njegovom sadašnjem životu ne zna skoro ništa.

Poslednji put publika je imala prilike da ga vidi u serijama „Vratiće se rode“, „Pet“, kao i u filmu „Artiljero“.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.