ONA JE SUPRUGA DEJANA PANTELIĆA: Mlađa je od voditelja čitavu DECENIJU, uz njega je bila u NAJTEŽIM danima (FOTO)
Dejan Pantelić, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

lepotica

ONA JE SUPRUGA DEJANA PANTELIĆA: Mlađa je od voditelja čitavu DECENIJU, uz njega je bila u NAJTEŽIM danima (FOTO)

Voditelj se u jučerašnjoj emisiji pozdravio sa vernim gledaocima, a svoj posao nastavlja u nešto drugačijem aranžmanu.

Objavljeno:

Voditelju Dejanu Panteliću se 2012. godine suočio sa ozbiljnim zdravstvenim problemima.

Njemu je dijagnostikovan tumor na krajnicima, nakon čega su usledile godine borbe protiv teške bolesti, a sve vreme je uz njega njegova supruga Miona.

Pantelić se mesecima lečio u inostranstvu, gde je i operisan, prošao najgore fizičke i psihičke lomove i na svu sreću iz svega izašao još jači.

Od dijagnostikovane bolesti prošlo je deset godina, a čuveni voditelj kaže da se oseća odlično, te ponosno ističe da ništa ne bi bilo isto da nema njegove supruge Mione, koja je od njega mlađa devet godina.

Supruga Dekija Pantelića, sa kojom ima dvoje dece - Vukašina i Lanu, bila mu je veliki oslonac u momentu saznanja da mu predstoji velika borba.

Isto tako, zajedničkim snagama prihvatili su činjenicu da im deca imaju dijabetes i sa tim uspešno balansiraju, a upravo u njenom zagrljaju Pantelić je pronašao utočište i podršku tokom svih nedaća.

- U tim trenucima čovek samo razmišlja o svojoj porodici, o svojoj maloj deci koje nisam izveo na put. Razmišljao sam o mom Vukašinu, i upravo dok ovo govorim gledam njegovu i Laninu (ćerka) fotografiju koja se nalazi na mom radnom stolu. Prosto nisam naučio Vukašina da igra fudbal i košarku, Lanu nisam odveo pred oltar kod njenog budućeg supruga, iako je mala, to mi je bilo u podsvesti kao neka obaveza. S druge strane, nisam smeo sebi da dozvolim da se predam jer prosto ne smem da budem sebičan da svojoj supruzi ostavim toliki teret i da se ona brine i žrtvuje za porodicu, a to radi i ovako i onako. To su bile neke stvari koje su mi bile u glavi dok sam prolazio kroz te neprijatne životne izazove - rekao voditelj jednom prilikom.

Voditelj je inače u martu prošle godine hitno operisan zbog pucanja slepog creva, zbog čega se jedno vreme povukao s malih ekrana.

Podsetimo, Dejan Pantelić se juče oprostio od gledalaca, saopštivši uživo u emisiji "150 minuta" da će ubuduće obavljati posao iza kamere.

- Ovo je poslednji put da ja vama kažem: „Gledaćemo se ponovo“. Povlačim se sa ovog voditeljskog mesta, radiću neke druge poslove, isto televizijske, ne idem u penziju, daleko bilo. Ono što je sigurno, ostavljam vas u sigurnim rukama. Ja ću pokušati da svoje znanje prenesem mlađima, lepšima i boljim kolegama - rekao je Pantelić u programu

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.