POMOĆ: 11 ZABORAVLJENIH pesama JK od kojih može da se sastavi album (pošto novi nikad nećemo dočekati)
Foto: Printscreen

DA SE NE MUČI DIVA

POMOĆ: 11 ZABORAVLJENIH pesama JK od kojih može da se sastavi album (pošto novi nikad nećemo dočekati)

Snimanje novog albuma Jelene Karleuše poprimilo je razmere level "Skadar na Bojani"
Objavljeno: 14:29h

Više meseci ga najavljuje i nikako da se desi. (Možda je previše zauzeta kritikovanjem svega, svačega i svakoga pa ne stiže da ode u studio). Istini za volju ima bogatu diskografsku karijeru koju čine hitovi koji se slušaju i 15 godina nakon objavljivanja.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Gotovo svaki njen album (a snimila ih je 10) ima bar dva mega hita. Međutim, neke njene pesme iako fantastične, nisu našle put do publike i ostale su slušane samo među hard core fanovima.

Danas smo odlučili da Jeleni damo ideju da neke pesme koje je verovatno i sama zaboravila, skupi i objavi kao album. Verujemo da će fanovi biti iznenađeni i oduševljeni, a ona neće morati da se cima oko snimanja, svađa sa Marinom Tucaković oko tekstova...

Pregorela

Ova sjajna balada iz 2001. ostala je u "zapećku". Jelena ju je svojevremeno promovisala u emisijama Besta (tadašnje izdavačke kuće). Odradila par plejbekova i pustila da album ostane upamćen po pesmama "Ludača", "Nije ona nego ja", "Bye, bye".

Sve joj moje daj

Čuveni "Gili, gili" album čiju je promociju prekinula zbog smrti verenika imao je zanimljive pesme. "Sve joj moje daj" je jedna od njih. Da u nju možda doda neke moderne bitove i možda je prepeva… možda bi bio hit kad mu 1999. nije bilo suđeno.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.