DA LI SE SEĆATE KRALJICE SILIKONA? Izneverovaćete kada vidite KAKO DANAS IZGLEDA, potpuno je DRUGAČIJA (FOTO)
Foto: Arhiva

neverovatno

DA LI SE SEĆATE KRALJICE SILIKONA? Izneverovaćete kada vidite KAKO DANAS IZGLEDA, potpuno je DRUGAČIJA (FOTO)

Na toj fotografiji pozirala je sa drugaricom koja je očigledno delila istu strast prema estetskim zahvatima, a mediji su odmah stupili u kontakt sa njima

Objavljeno:

Plastična hirurgija danas nije stvar prestiža, te tako sve više žena odlazi pod nož, a dobro je pitanje gde je granica dobrog ukusa. Tijana Đuričić, poznatija kao "kraljica silikona", pre nekoliko godina zapanjila je javnost svojim fizčkim izgledom, kada su njene fotografije iz jednog kluba postale viralne.

Javnost je tada šokirano zurila u fotke "prenapumpane" crnke koja se na društvenim mrežama hvalila uvećanim usnama i grudima, a napadno plava sočiva su dodatno doprinela njenom neprirodnom izgledu.

Na toj fotografiji pozirala je sa drugaricom koja je očigledno delila istu strast prema estetskim zahvatima, a mediji su odmah stupili u kontakt sa njima. Tijana je bila gošća u emisiji "Magazin In" u kojoj je još jednom šokirala svojim stavom, i pokrenula javnu raspravu o starletama, estetici, lepoti, samopouzdanju i uopšte, vrednostima u današnjem društvu.

Tijana Đuričić
foto: Nebojša Mandić

Tijani je popularnost donela i učešće u rijaliti šou programu "Farma". Tada je isplivala njena fotografija pre svih estetskih zahvata. Mnogi su komentarisali da joj promena izgleda uopšte nije bila potrebna, ali je Duričićka odbijala svako mišljenje koje se kosi sa njenim.

Tijana se potom naglo povukla iz javnog života, klubova, reflektora, i šokirala novom drastičnom promenom.

Ona je rešila da smanji grudi, izvadi silikone u usnama, smrša i ukloni plava sočiva! Dakle, sve ono po čemu je bila prepoznatljiva.

Danas Tijana izgleda skroz drugačije. Iako se nije u potpunosti odrekla zahvata na svom licu i telu, sada izgleda znatno prirodnije, a prema mišljenju mnogih - i lepše.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.