OVO JE MAJKA INDI I EDITE: Razdvajala ih je u NASILNOJ TUČI, evo kako izgleda FOTO
Indi i Edita Aradinović, Foto: Instagram

lepa je

OVO JE MAJKA INDI I EDITE: Razdvajala ih je u NASILNOJ TUČI, evo kako izgleda FOTO

Juče su svi mediji pisali o tuči poznatih sestara.

Objavljeno: 11:47h

Edita i Indi Aradinović su poznate domaće pevačice, ali i rođene sestre.

Međutim, juče su iznenadile javnost kada se na internetu pojavio snimak njihove tuče.

Naime, Edita i Indi su se pobile ispred zgrade, čupale su se za kosu, valjale po ulici dok su ih majka i još jedan čovek razdvajali.

Njihova majka Florija Aradinović se ne pojavljuje često u javnosti, a njena ćerka Edita je svojevremeno objavila njihovu zajedničku fotografiju na mrežama, pa su mnogi rekli da su lepotu nasledili upravo od nje.

Edita Aradinović sa majkom
Edita Aradinović sa majkomfoto: prentscreen/instagram/editaaradinovic

Florija se suočila sa opakom bolešću, ali nikada nije dozvolila da njene ćerke pate zbog toga, što su sestre Aradinović svojevremeno i ispričale medijima.

- Saznala je da ima rak baš u trenutku kad sam krenula u priču s "Ministarkama". To su bili najteži trenuci za mene. Morala sam da pevam, a nisam znala hoće li mama dočekati jutro. Uspela sam da sakrijem svoju tugu. Muzika i naša publika su mi pomogli da se izvučem i izdržim - objasnila je Edita ranije u jednom intervjuu.

Povodom tuče oglasila se Indi, a kako je navela, ona smatra da je do tuče došlo jer su obe temperamentne.

- Dragi moji pratioci i mediji, da ne bih svima ponaosob odgovarala: Što se tiče novonastalog snimka koji kruži portalima i mrežama. Svaka porodica ima lepe i ružne momente. Znajući da smo obe emotivne, energične, temperamentne i najbitnije od svega iskrene, rođene u istom znaku, logično je da nekad dođe do porodičnog fajta. I nama je ovo mnogo smešno posle svega. Bilo pa prošlo! Nas dve smo zauvek sestre bićemo jedna za drugu uvek tu, jer se volimo najviše na svetu. U normalnim smo odnosima, ali ne obećavamo da opet neće do nekog "fajta", možda čak i lajv. Vole vas Aradinovićke - napisala je Indi na Instagramu.

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.