DŽEJLA RAMOVIĆ NA DODELI MAC-a ODUŠEVILA SVE: Pred njom možete samo da se POKLONITE (FOTO)
Džejla Ramović, Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

predivno

DŽEJLA RAMOVIĆ NA DODELI MAC-a ODUŠEVILA SVE: Pred njom možete samo da se POKLONITE (FOTO)

U toku je drugo veče dodele MAC nagrada.

Objavljeno: 09:36h

Drugo veče dodele MAC nagrada preti da bude još bolje od prve večeri, a naše poznate dame su se potrudile da nam prirede pravi modni spektakl.

Među zvezdama koje su se pojavile je i mlada pevačica Džejla Ramović, koja je ovim modnim izdanjem neodoljivo podsetila na vojvotkinju od Saseksa, Megan Markl.

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl velika je ljubiteljka toaleta s plaštom, pa ih je birala u više navrata kada je prilika zahtevala otmenost.

Džejla Ramović
Džejla Ramovićfoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Najpoznatija ovakva odevna varijanta je haljina u kojoj se Megan prvi put pojavila u Britaniji nakon Megzita i dva meseca skrivanja u Americi.

Reč je o kreaciji u crvenoj boji, inače s potpisom brenda Safiyaa, koju je supruga princa Harija odabrala za pojavljivanje u Rojal Albert holu.

Džejla je došla u dugoj beloj haljini sa asimetričnim izrezom i plaštom koji ide preko ramena, a morate primetiti da je baš ovakve modele često nosila i Megan Markl.

Pevačica je uz ovu jednostavnu kreaciju odabrala srebrnu torbicu i efektnu narukvicu, dok je njena svedena zalizana punđa bila sasvim dovoljna da podigne eleganciju na još viši nivo.

Pevačica Džejla Ramović
Pevačica Džejla Ramovićfoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Inače, Džejla je vrlo često tema modnih portala kao mlada devojka koja prati trendove i trudi se da bude pravi primer kako biti istovremeno i moderna i odmerena, sa stilom koji bi poželele mnoge žene.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.