NIJE CVETA MAJTANOVIĆ! Bila je finalistkinja IDOLA pre 13 godina, sada je u POPULARNOJ reklami, a vi pojma nemate!
Foto: Printscreen

Niste je prepoznali!

NIJE CVETA MAJTANOVIĆ! Bila je finalistkinja IDOLA pre 13 godina, sada je u POPULARNOJ reklami, a vi pojma nemate!

Pre Zvezda Granda, Talenta, Pinkovih zvezda, Prvog glasa Srbije i mnogih drugih muzičkih takmičenja u našoj zemlji, postojao je Idol
Objavljeno:

Čistim pop pesmama i sjajnim glasovima takmičari su osvojili publiku koja je pre skoro deceniju i po verovala da će se talenat u Srbiji ceniti i da će zvezde ovog muzičkog takmičenja napraviti ogromni uspeh i međunarodne karijere.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Printscreen

Međutim, kako to obično biva, ništa se od toga nije desilo i pobednici i finalisti prvog Idola skoro su potpuno zaboravljeni. Cveta Majtanović pobedila je te 2004. godine, a drugoplasirana bila je tada 16-godišnja pevačica iz Leskovca, Aleksandra Radosavljević.

Još odmalena ona je nastupala na muzičkim festivalima i osvajala brojne nagrade, ali joj je pobeda u Idolu izmakla za dlaku. “Tužno je bilo što su nas svi zaboravili čim se Idol završio”, rekla je nedavno u intervjuu za Puls Aleksandra.

Ona se završila italijanski jezik na Filološkom fakultetu, ali se i dalje bavi muzikom, izdala je album S tobom letim, a o planovima za budućnost je izjavila: “Teško je ovde živeti od ove muzike, nisu to narodnjaci, planiram i svojom profesijom da se bavim, ali muzika mi je i dalje na prvom mestu”, rekla je Aleksandra za Puls.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.