NAZIVALE SU SE LAŽNIM SESTRAMA, OVO NIJE NJIHOV 1. SUKOB: Pucalo je između njih ZBOG OVOGA, neke stvari su JASNIJE!
Edita i Indi Aradinović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

svađa

NAZIVALE SU SE LAŽNIM SESTRAMA, OVO NIJE NJIHOV 1. SUKOB: Pucalo je između njih ZBOG OVOGA, neke stvari su JASNIJE!

Sestre su i ranije ulazile u sukob.

Objavljeno: 11:34h

Sestre i pevačice Indi Aradinović i Edita Aradinović bile su i ranije u svađi. Njih dve su se čak i prozivale preko društvenih mreža, a Indi je Editu u jednoj svojoj objavi nazvala i lažnom sestrom.

A sve to jer je Edita objavila spot svoje starije sestre na Instagramu. To je jako iznerviralo Indi, koja joj je javno rekla da joj njena podrška ne treba.

- Zamolila bih svoju lažnu sestru Editu da ne postavlja moj spot na stori. Shvatam njenu potrebu da pohvali moj rad, ali njeno mišljenje mi i te kako nije bitno sada. Ona zna zašto to pišem. Obzirom da sam blokirana od njene strane na istoj mreži od 2017. godine bez objašnjenja. Smatram da je podrška suvišna i lažna. Jer od njenog ulaska u TLZP nisi mogao nos da joj dotakneš. Vrlo tužno što neko nešto radi, da bi ispoštovao norme biznisa. Kakva si u privatnom, takva budi i u poslovnom svetu. Uvek ista i iskrena vaša Indi - napisala je tada pevačica na svom profilu na Instagramu.

Inače, kako se ranije pisalo njih dve su se već tukle 2011. godine i to zbog dečka.

Podsetimo, u toku dana je isplivao snimak na kojem se vidi kako se sestre žestoko tuku, dok jedan muškarac pokušava da smiri situaciju. Uletela je i njihova majka, koja je uspela nekako da razdvoji ćerke.

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.