BIO JE VELIKA LJUBAV GOCE BOŽINOVSKE: Malo ko zna da je FRANCUSKI POZNATI KNJIŽEVNIK I FILOZOF bio sa pevačicom
Goca Božinovska, Foto: Dragan Kadić

ljubavni život

BIO JE VELIKA LJUBAV GOCE BOŽINOVSKE: Malo ko zna da je FRANCUSKI POZNATI KNJIŽEVNIK I FILOZOF bio sa pevačicom

Ljubavni život Božinovske uvek je skretao pažnju medija.

Objavljeno:

Privatni život Goce Božinovske oduvek je bio izložen javnosti, kako zbog pevačke karijere, tako i zbog emotivnih partnera.

Dobro je poznato da iz veze sa kompozitorom Radetom Vučkovićem ima ćerku Jelenu Vučković, takođe pevačicu, a iz braka sa pokojnim Zoranom Šijanom sa dobila je sina Mirka i ćerku Zoranu.

Međutim, malo ko zna da je francuski filozof i književnik Danijel Šifer, u emotivnoj vezi sa pevačicom bio je nakon Šijanove smrti, a kada je svojevremeno za medije pričao o njihovoj vezi imao je samo reči hvale:

Goca Božinovska
Goca Božinovska foto: Damir Dervišagić

- Goca je moje ogledalo. Nama nisu potrebne reči. Postoji intuicija, a to je ljubav. Imati takvu ljubav možda nije lako jer su tu porodica, društvo i obaveze. To je fatalna ljubav. Nisam čovek koji može da živi nornalno, ja sam amoralan, trebalo je da živim u prošlom veku jer bih bio spreman da za ženu odem na dvoboj - rekao je on dodao:

- Nama nikada nije dosadno. Šetamo, pričamo, a nije nam dosadno ni kada ne pričamo, jer onda radimo nešto drugo. Puno pričamo, a malo spavamo. Između nas postoji fizička i psihička strast - kaže stara ljubav Goce Božinovske, a pevačica se takođe jednom prilikom dotakla ove teme:

Ljubavni život Goce Božinovske
Ljubavni život Goce Božinovskefoto: Marina Lopičić

- Veći je Srbin od mnogih Srba. Zagonetan je i čudan, a ja volim čudne i jake ličnosti. Osoba pored mene mora da se izdvaja od drugih, da bude specifična. Danijel je čovek van mog sveta. Specifičan je, čudna faca… Nažalost, ne govorim njegov jezik, a on priča srpski tako kako priča, jako oskudno“, rekla je ona.

Paparaco fotografije Božinovske i Šifera objavljene su u magazinu "Svet" 1999. godine, to je bilo posle njene veze sa Zoranom Šijanom, a pre veze sa Nebojšom Tubićem Žapcem.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.