MARIJA KILIBARDA VEĆ 3 GODINE VOLI OVOG ČOVEKA: Govori da ga NE KRIJE, ali malo ko ih je video ZAJEDNO U JAVNOSTI
Marija Kilibarda, Foto: Damir Dervišagić

ljubav

MARIJA KILIBARDA VEĆ 3 GODINE VOLI OVOG ČOVEKA: Govori da ga NE KRIJE, ali malo ko ih je video ZAJEDNO U JAVNOSTI

Voditelja je godina u stabilnoj vezi.

Objavljeno:

Poznata voditeljka Marija Kilibarda već duže vreme je u vezi sa Branislavom Vučelićem, sinom glumice Ljiljane Dragutinović i političara Milorada Vučelića.

Međutim, Marija ne voli da se eksponira u medijima sa svojim emotivnim partnerom, već uživaju u privatnosti, a sada je priznala šta on sve čini za nju.

- Mnogi ljudi su nas videli, samo vi možda niste bili na pravom mestu. Mi smo zajedno tri godine. Ne krijem ga, samo nije tip koji voli da obilazi gradska dešavanja. On mi je podrška za sve. Podrška partnera je jedna od najvažnijih stvari - otkrila je voditeljka i dodala da je Bane veliki kritičar kada je u pitanju njen privatan biznis.

- Ne podilazi mi nikada, dobar je kritičar. Neće da me skine sa dnevnog reda, veoma se unese i investira, znači mi jer je posvećen meni - dodaje Marija.

Voditeljka se, osim izlazaka, dotakla i odnosa prema alkoholu, te je Marija priznala da ponekad popije, ali da je umerena u tome.

- Imam mnogo omiljenih pića. Prvo mesto je voda, svakako. Viski mi je drugo omiljeno piće. Nisam neko ko ne voli alkohol, mislim da ga fino i umereno konzumiram, nismo više klinci, da piješ puno, da mešaš svašta. Okružena sam ljudima koji obožavaju da degustiraju pića uz hranu - istakla je Marija.

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.