U OVOM STANU JE ODRASLA JELENA KARLEUŠA: Daleko od LUKSUZA, vide se CIGLE, drveni PROZORI
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

da li ste znali?

U OVOM STANU JE ODRASLA JELENA KARLEUŠA: Daleko od LUKSUZA, vide se CIGLE, drveni PROZORI

Nisu se doduše, pevačica i voditeljka Nataša Ilić pomerile dalje od kuhinje, gde je Karleuša pripremala omiljeni obrok, ali i iz tih par kadrova moglo se dosta zaključiti o njenom i Divninom tadašnjem stilu života

Objavljeno:

Sve dok nije počela ozbiljno od muzike da zarađuje Jelena Kareuša živela je sa pokojnom majkom, čuvenom voditeljkom Divnom Karleušom u skromnom stanu na Novom Beogradu.

Dom Jelene Karleuše nije se tada razlikovao mnogo od nekretnina drugih radničkih porodica, što joj nije mnogo smetalo niti je to smatrala negativnom stranom. Naprotiv, jednom priligom, a za potrebe TV emisije pop diva pristala je da ugosti novinarsku ekipu i pokaže im svoj kutak, otud i fotografije koje vam prestavljamo.

Nisu se doduše, pevačica i voditeljka Nataša Ilić pomerile dalje od kuhinje, gde je Karleuša pripremala omiljeni obrok, ali i iz tih par kadrova moglo se dosta zaključiti o njenom i Divninom tadašnjem stilu života - prosečan, lep i bezbrižan.

Besprekorno uredni kutak za pripremu hrane, bio je dekorisan tamnim tonovima i zavesama u cvetnom dezenu. Saksije sa cvećem učinii su prostoriju udobnijom, a sa velikog prozora koji gleda na zgrade i parkove ulazila je svetlost.

1 / 2 Foto: Printcreen/jutjub/karleusastar

Nije mnogo od toga perioda prošlo, a Jelena je sebi pazarila prvu nekretninu i preselila se o starom kraju ovako je govorila:

– Odrasla sam na Novom Beogradu, kod Fontane, i to odrastanje u surovim devedesetim, na još surovijem beogradskom asfaltu, od mene je, čini mi se, napravilo ličnost koja se u mnogo čemu razlikuje od drugih javnih ličnosti u šou-biznisu – kazala je jednom prilikom pevačica, koja se nakon velikog uspeha u muzici znatno uzdigla na materijalnoj lestvici, po odlasku sa Novog Beograda postala je velika zvezda čijom visinom honorara malo koji pevač može danas da se pohvali.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.