DA LI JE MOGUĆE DA OVDE ŽIVI DANICA MAKSIMOVIĆ? Nije onako kao što OČEKUJETE, iscurile FOTKE kako izgleda UNUTRA
Foto: Marina Lopičić

lep prizor

DA LI JE MOGUĆE DA OVDE ŽIVI DANICA MAKSIMOVIĆ? Nije onako kao što OČEKUJETE, iscurile FOTKE kako izgleda UNUTRA

Danica Maksimović poznata je po istančanom ukusu, stoga ne čudi što je i svoj dom u Beogradu divno uredila

Objavljeno:

Glumica Danica Maksimović svojevremeno se preselila iz Malog Mokrog Luga u centar Beograda, a za novi dom, kuću, sama je zaslužna kako za njen enterijer, tako i za divnu baštu u kojoj gaji ruže.

Danica Maksimović poznata je po istančanom ukusu, stoga ne čudi što je i svoj dom u Beogradu divno uredila. Posebnu pažnju posvetila je odabiru nameštaja, ali i umetninama koje krase zidove dvospratnice u kojoj živi sa suprugom Todeom Lolićem.

Do pre par godina nevenčanom paru pravio je društvo i sin, reditelj Miloš Lolić, ali kada je poželeo da se osamostali, preselio se u manji stan u centru grada. Ubrzo ga je posao odveo u inostranstvo, te se o njegovom radu isključivo pohvalno govori u Berlinu, Beču, Bazelu i Minhenu.

U kuću u kojoj žive više od tri decenije, Danica, Tode i Miloš uselili su se nakon što su je kupili od tetke i teče Daničinog izabranika. Dopale su im se prostrane sobe, kuhinja, dnevni boravak sa kaminom, ali i trpezarija, kao i okućnica, oko koje najviše glumica brine. Obožava da sadi cveće, ima ruže stare i po nekoliko godina, a tu su i ljiljani i božuri.

„Priroda je moja snaga i ljubav, ali i oaza u ovim danima…, lepota, uživanje, inspiracija, održavanje kondicije, terapija…! Dar koji dobijam je moja sreća“, napisala je Dana ispod jedne od fotografija na kojoj se vidi da radi u dvorištu.

Osim bašte, za koju tvrdi da joj je inspiracija i svojevrstan trening, dramska umetnica najviše vremena voli da provodi i u kuhinji. Tamo sprema specijalitete po kuvaru svoje majke, a tvrdi da često sina, kada je u Beogradu, mami palačinkama.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.