DRUGI PUT ZA DESET DANA ZAVRŠILA U BOLNICI: Pevačica se oglasila iz operacione sale, DRAMA
Indira Aradinović Indi, Foto: Vladimir Šporčić

evo kako je

DRUGI PUT ZA DESET DANA ZAVRŠILA U BOLNICI: Pevačica se oglasila iz operacione sale, DRAMA

Iako se prošla godina za Indi završila lepo - tajnom udajom i preseljenjem u Dansku, 2023. počela je onako kako nije očekivala.

Objavljeno:

Indiri Aradinović Indi je ova godina počela dramatično s obzirom da je već drugi put u bolnici, odakle se i sada oglasila na Instagramu.

Posle samo deset dana pevačica je otkrila da je završila u operacionoj sali, te time ko zna koji put zabrinula fanove i pratioce.

Iako prošlog puta nije otkrila zbog čega je završila u bolnici i na infuziji, već je samo objavila fotografiju na kojoj izgleda iscrpljeno i bolesno, ni ovog puta nije detaljisala, ali čini se da je u pitanju povreda prsta na ruci. "Jedan jako težak dan je iza mene...Sve bolje prođe uz prave ljude i prijatelje", napisala je Indi prošlog puta, a sada je na krajnjoj objavi uz sliku zavijenog prsta samo poručila: "Sada je sve ok".

1 / 2 Foto: INSTAGRAM/INDY_ARA_INDIRA

Indi se u oktobru prošle godine tajno udala za biznismena iz Danske, pa od tada živi na relaciji Danska - Srbija.

Nakon udaje je rekla da se nije mnogo toga promenilo u njenom životu otkako nosi burmu, a izjavila je i da voli svog supruga najviše na svetu te demantovala priče o razvodu koje su kružile nakon što je obrisala njihove zajedničke fotografije s Instagrama.

Pevačica je posle operacije smanjenja želuca drastično smršala, a operacija ju je umalo koštala života i posledice i danas oseća.

Bonus video:

00:20

Šako Polumenta za Espreso čestita srpsku Novu godinu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.