KOLJA IZNEO JEZIVE PODATKE IZ SVOG ŽIVOTA: Dnevno uzimao 5 grama HEROINA, a tek OVI DETALJI...
Nikola Pejaković Kolja, Foto: Printscreen/Youtube/Televizija Hram

ISKRENO

KOLJA IZNEO JEZIVE PODATKE IZ SVOG ŽIVOTA: Dnevno uzimao 5 grama HEROINA, a tek OVI DETALJI...

Umetnik je veoma iskreno izneo detalje iz svog života.

Objavljeno:

Glumac Nikola Pejaković Kolja javno je govorio o svojoj borbi sa bolestima zavisnosti, on je na tribini "O borbi sa pomislima" govorio upravo svom problemu.

Umetnik je dugo bio u paklu droge, a otkako se izlečio često govori o svemu što je prošao, iskreno je ispričao i situaciju iz porodičnog doma koja pokazuje koliko su roditelji nesvesni problema svoje dece.

On je rekao da se njegov otac više za njega zabrinuo kada je počeo da ide u crkvu nego kada je bio na heroinu.

"Kad sam došao na pet grama heroina, u nekim fazama je to zaista bilo ozbiljno, moj otac se više zabrinuo za moje zdravlje kad sam ja počeo da odlazim u crkvu nego kad sam bio na heroinu. On je mojoj majci rekao ‘Šta se ovo dešava, bio je baš lep narkoman i normalan mladić‘", ispričao je Nikola Pejaković.

Umetnik je pre nekoliko godina govorio o religiji i tome da se okrenuo Bogu:

"Okrenuo sam se Bogu kad sam pao na dno. Kad sam se našao u jarku. Srbin ide u crkvu kad počne kiša. Nije to usamljen slučaj. Ima ta priča da narkomani odu u neku vrstu vere, ali mislim da to nije sasvim tačno. Čovek traži izlaz i lek za svoju boljku. Pravoslavlje je snaga kojom to može da se savlada. Kad je moj ego bio stucan, kad sam video da nemam izlaz, tako sam ja počeo da pretresam svoj život, svoja uverenja. Tada sam shvatio da grešim."

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.