OVE NEDELJE OD 13 ČASOVA PEVAĆE SAMO ZA VAS NAJVEĆE MUZIČKE ZVEZDE! Ne propustite najzabavniji šou “Pusti brigu”
Pusti brigu, Foto: Promo

divno!

OVE NEDELJE OD 13 ČASOVA PEVAĆE SAMO ZA VAS NAJVEĆE MUZIČKE ZVEZDE! Ne propustite najzabavniji šou “Pusti brigu”

Uz dobar razgovor nezaobilazna je i izazovna igra sa Suzanom Petričević

Objavljeno:

Već smo navikli da se voditeljka i glumica Suzana Petričević u nedeljnom zabavnom porodičnom šou-programu na Kurir televiziji uvek trudi da nas dovede do suza od smeha svojom neposrednošću, humorom na sopstveni račun i analizom situacija kroz koje nas život nosi, a ove nedelje uživaćete posebno u dobrom razgovoru i muzici s velikim zvezdama domaće muzičke scene.

Goca Lazarević, Cakana, Ođila, Zorana Pavić, Bojana Stamenov, Marija Mikić, Nevena Božović, Martina Vrbos, Ana Bebić pevaće i razgovarati sa Suzanom Petričević i Dejanom Šutanovcem o manje poznatim situacijama iz života, o ljubavi, sreći, izdaji i prevari, uspesima i neuspesima, mnogim podvizima i dobrim delima.

Goca Lazarević ovog puta otvorila je dušu i otkrila u kakvim je odnosima sa bivšim mužem, Zorana Pavić se osvrnula na svoje bivše i na šarmantan način otkrila šta slavi, Dragica Radosavljević Cakana priznala je da li je od muzike moguće dobro živeti, a Marija MIkić je pokazala kako se snalazi u ulozi mame.

Pusti brigu
foto: Promo

Uz dobar razgovor nezaobilazna je i izazovna igra sa Suzanom Petričević, a kako su se zvezde snašle u kuhinji Dejana Šutanovca, kakve su odgovore dale na pitanja iz opšte kulture i da li su zatvorenih očiju sposobne da pogode šta im je u rukama, otkrijte u nedelju, 22. januara od 13 časova na Kurir televiziji.

Za dobru atmosferu pobrinuli su se i komičari Kruševac Geto i Jasmina Stijović, kao i bend Dabl Trabl.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.