NAKON ZORICE BRUNCLIK I ĐURIŠIĆEVA IZNELA DETALJE IZ SPAVAĆE SOBE: Ovo su PIKANTERIJE iz veze sa Vanjom
Snežana Đuričić i Vanja Milošević, Foto: Nemanja Nikolić

intima

NAKON ZORICE BRUNCLIK I ĐURIŠIĆEVA IZNELA DETALJE IZ SPAVAĆE SOBE: Ovo su PIKANTERIJE iz veze sa Vanjom

Pevačica je bila veoma iskrena.

Objavljeno:

Snežana Đurišić je porodična žena , te se trudi da svaki trenutak provede sa porodicom, pa je tako i vreme praznika iskoristila da poseti ćerku i unuke u Americi, što ju je posebno ispunilo.

– Novembar, decembar i ova polovina januara nema gde nisam bila, spojila sam sve u jednom, i radila sam se i odmorila. Susreti sa decom su uvek energija koja je nama potrebna – rekla je pevačica, koju smo pitali da li kao i Zorica Brunclik izgleda podmlađeno zbog ljubavi tri puta dnevno.

– I kod mene je isto. Količina ljubavi koju čovek ima za sve, diktira to unutrašnje stanje. Vanja me uvek oraspoloži samo svojim postojanjem. Meni pokloni nisu potrebni, već samo lepa reč, pozitivna energija, prijatelj – iskrena je Snežana, te se osvrnula na tekuće snimanje “Zvezda Granda”.

– Polako kandidati ulaze u priču, privikavaju se na nešto što nisu znali, zadovoljna sam. Ponašaju se normalno za ljude koji su amateri, nisu to muke za mene, stanu pa ne znaju šta ih je snašlo i mi smo tu da ih kanališemo, hvala bogu mene moji slušaju. Ne pogađa me kada ih drugi članovi žirija kritikuju jer tu nema ništa lično, u većini slučajeva se slažemo u mišljenjima, samo ih na različite načine iskazujemo – rekla je pevačica, te istakla ko najviše voli da se svađa.

– Niko normalan ne voli da se svađa, stvar je toga koliko je ko podložan provociranju, tu se smenjujemo. Gledam da se suzdržim, bila sam ranije baš impulsivna, pa sam naučila da to nije dobro, ali mi se i dalje desi ponekad, i ako nekad pogrešite, izvinite se i to je ljudski – objasnila je Snežana, i za kraj dodala da nije ljubitelj društvenih mreža:

– Ne volim društvene mreže jer je to prostor gde svako pod lažnim imenom može da predstavi sebe i svoje zlo, muku i nevaspitanje, i laži, što je najgore. Imam samo Instagram i to zbog posla koji radim jer se danas sve radi onlajn, inače da ne moram, ne bih ni to imala.

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.