MAJKA PRIRODA! Stoja bez šminke utegnuta u helanke ZAPALILA MREŽE: Nikada je niste VIDELI U OVOM IZDANJU
Stoja, Foto: Nemanja Nikolić

svaka čast!

MAJKA PRIRODA! Stoja bez šminke utegnuta u helanke ZAPALILA MREŽE: Nikada je niste VIDELI U OVOM IZDANJU

Ona je iz rodnog Perleza stigla u Beograd na snimanje spota, pa je samim tim bila u opuštenom izdanju - uskim helankama i bez šminke.

Objavljeno: 11:22h

Pevačica Stojanka Novaković Stoja dugo se nije pojavljivala u javnosti, a onda je sve iznenadila kada se transformisala.

Naime, Stoja se podvrgla raznim operacijama, te je bila promenila i imidž i frizuru, a spekulisalo se da je na zahvate dala čak 100.000 evra.

Nakon što se na jednom događaju pojavila kao Kris Džener, Stoja se ponovo povukla, a sada su joj ekipa "Paparaco lova" uhvatila u neočekivanom izdanju.

Ona je iz rodnog Perleza stigla u Beograd na snimanje spota, pa je samim tim bila u opuštenom izdanju - uskim helankama i bez šminke. Iako stalno kuburi sa viškom kilograma, Stoja se nikada nije obazirala na to.

1 / 3 Foto: printscreen/youtube/PaparacoLov

- Kažite vi meni kakva je to žena kojoj se ne vidi butka i kakva je to žena kojoj se ne vidi dekolte? Normalno je dok ste mladi da treba da budete s*ksepilni, naravno u granicama. Treba imati šarm i to je za mene sasvim normalno u 21. veku. Uvek je bilo minića i sedamdesetih godina pa nikom ništa. Ponosno nosi i titulu jedne od najseksi baka na estradi, a sada je otkrila i koju koleginicu smatra konkurencijom u toj kategoriji - dodala je Novakovićka.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.