TATA TREBA DA ČASTIŠ? Saša Kovačević se oglasio i doneo PRELEPE VESTI, porodica nikad srećnija FOTO
Saša Kovačević, Foto: Damir Dervišagić

stižu rode

TATA TREBA DA ČASTIŠ? Saša Kovačević se oglasio i doneo PRELEPE VESTI, porodica nikad srećnija FOTO

Saša Kovačević otac je po prvi put poželeo da postane kada je sreo svoju sadašnju izabranicu

Objavljeno: 15:39h

Budući da je vrlo mlad ostvario sve svoje profesionalne snove, muzičar Saša Kovačević okrenuo se ka ispunjenu želja vezanih za privatan život.

Prvi zadatak na tom putu bio mu je da pronađe srodnu dušu, ženu kraj koje će provesti život, a nakon što mu je sudbina i ta nadanja uslišila, pokraj bivše manekenke Zorane Tasovac svio je gnezdo, za svoj naredni cilj on je postavio roditeljstvo.

Budući da je Zorana u vezu sa muzičarem dovela ćerku iz prvog braka Iskru, Saša Kovačević otac je delimično na taj način nešto ranije postao.

Istina, on ima samo zvanje očuha ali prema manekenkinoj naslednici on se odnosi jednako kao da je za njeno postaojanje sam odgovoran.

Pruža joj neizmernu ljubav, sve joj kupuje i udovoljava, igra se sa njom a kadrove nastale tokom druženja rado deli i sa pratiocima na "Instagramu".

Na osnovu pomenutih snimaka i fotografija pevačevi fanovi zaključili su da će jednoga dana Saša Kovaćević otac za primer biti svojoj deci, a on sam pre par dana istakao je koliko tu ulogu priželjkuje.

- Ostvarenje u ulozi oca je definitovno moja novogodišnja želja. U godinama sam kada je za to došlo vreme. Kod muškaraca nekako uvek ima vremena za očinstvo, ali ja bih baš voleo sad da se dogodi - kazao je Kovačević koji je proteklih par meseci proveo u Atini radeći na novim pesmama.

Ističe da bi u novoj godini voleo publiku da obraduje i albumom.

Bonus video:

00:20

Šako Polumenta za Espreso čestita srpsku Novu godinu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.