MILAN KALINIĆ UDARIO PO VODITELJKI: Jovana Jeremić POŠIZELA, neviđena drama
Milan Kalinić i Jovana Jeremić, Foto: Zorana Jevtić, Nemanja Nikolić

HAOS

MILAN KALINIĆ UDARIO PO VODITELJKI: Jovana Jeremić POŠIZELA, neviđena drama

Voditeljka se oglasila i evo šta je rekla

Objavljeno: 16:42h

Voditeljka Jovana Jeremić poznata je po svom britkom jeziku, pa se ne libi da prokomentrariše nekoga sa javne scene, ali i da uđe u javni rat, što je ovog puta bio slučaj.

Naime, glumac i voditelj Milan Kalinić prokomentarisao je Jovanu i tom prilikom je istakao, da mu nije jasno kako Jeremićeva radi na televiziji.

- Ima sada na jednoj televiziji jedna voditeljka koja je vrlo ekstravagantna i kontroverzna. Svi se čude i šokiraju kako je ona uopšte dobila emisiju i kako radi na televiziji. I u pravu su. Ja se isto slažem sa njima - započeo je Milan priču o Jovani i dodao:

- Mi bismo bili svi u pravu kada bi ona radila na televiziji, ali da nju niko ne gleda i ne želi da dođe u goste. Onda bismo se zapitali: "Ko ovoj daje prostora? Šta je bre ovo?". Ne, nego ona ima najgledaniju emisiju. Kod nje dolaze svi. Nije problem u njoj, nego je problem u nama, jer je gledamo i dolazimo kod nje u emisiju. Svi argumenti tu padaju u vodu. To smo mi, to nama treba - istikao Kalinić.

- Ko sam ja da tu nešto zameram? Je li ona najgledanija? Je li to narod želi? Ko sam ja da onda kažem bilo šta, ćutaću i to je to. Nemojte onda ništa da se čudimo i imamo visoko mišljenje o sebi, kada je to to - zaključuje Milan Kalinić u emisiji "Balkan Info".

Jovana smatra da je je zapravo suština njegovog komentarisanja, skrivene simpatije koje gaji prema njoj.

- Ne ulazim u to šta je pričao o meni. Sa njim necu ulaziti u rat, jer ne želim da mu dižem cenu. Neću da ga vracam na scenu, on je odavno zaboravljen. Uhvatio se mene i mog imena da bi sebi digaio rejting. Milan voli ekstravagantne i kontroverzne žene. Takvi se lože na mene. On bi želeo da kroti žene poput mene, koje su jake ostvarene i stabilne, ali to je nemoguće. On meni ne bi mogao da bude šef. Potonuo je , davljenik je, a ja sam žena koja je preplivala na osunčaniju obala života , kao u Andrićevoj pripovetci. Neću napadati Milana, jer ga poštujem kao glumca i jer bih napadom na njega bila ista kao on. Želela bih da ga se sećam sa radošću kako sam ga gledala na Pinku u najboljim emisijama i u najboljim predstavama. On je i sam priznao u gostovanju da svi njegovi stavovi padaju u vodu i indirektno me je podržao i dao svoje priznanje. Čim je 5 minuta pričao o meni, a i sam je rekao da svi njegovi stavovi padaju u vodu, jer sam ja najgledanija. Tako da ga ja neću napadati. Svako treba da gleda ono što mu prija. Nisam sujetna. Mora da se pomiri sa činjenicom da oni ne mogu da određuju narodu Srbije, šta je dobro šta ne - rekla je Jovana Jeremić u izjavi za Kurir.

Bonus video:

00:20

Šako Polumenta za Espreso čestita srpsku Novu godinu

(Espreso/Kurir/M.Komatina)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.