SLOBA RADANOVIĆ PLATIO MERCEDES 170.000 EVRA: Ima se može se, a tek da vidite na šta će sad da PUKNE NOVAC
Sloba Radanović, Foto: Nemanja Nikolić

bogato!

SLOBA RADANOVIĆ PLATIO MERCEDES 170.000 EVRA: Ima se može se, a tek da vidite na šta će sad da PUKNE NOVAC

Pevač ove dane provodi radno.

Objavljeno:

Sloba Radanović kupio je novim automobilom, "mercedes", i za njega dao čak 170.000 evra.

Međutim, to nije sve. Sloba ovih dana potpuno renovira kuću u Višnjičkoj banji i pravi dečju sobu za sina koji će se roditi u februaru.

Zbog toga sa trudnom suprugom Jelenom i njenim sinovima iz prvog braka živi u hotelu na Vračaru.

"Sloba je prošle godine bio najtraženiji na estradi, imao je čak 142 nastupa. Pošto na tezge uglavnom putuje svojim kolima, rešio je da se u Novoj godini časti ganc novim automobilom. Izabrao je "mercedes GLE AMG" od čak 170.000 evra. Jelena ga je, naravno, podržala, iako je reč o velikoj svoti. Dopada joj se što je auto komforan, pa će svi zajedno moći da putuju i kada dobiju sina", priča izvor blizak pevaču.

Izvor je objasnio zašto se Sloba nedavno sa porodicom iselio iz porodične kuće.

"Sloba i Jelena su sa decom u hotelu na Vračaru zato što renoviraju kuću! Ruše zidove i prave sobu za sina, koji im stiže sledećeg meseca", rekao je izvor i nastavio:

"Dok majstori ne završe sve radove, neće se vraćati kući. Sloba se toliko odomaćio u hotelu da je nedavno pozvao frizera da ga tamo ošiša".

"Njena dva sina iz prvog braka imaće svoje sobe. I njihov brat Damjan, kojeg će dobiti u februaru, imaće svoju sobu, a Sloba je izabrao da bude sa motivima Diznijevih junaka. On je za renoviranje kuće iskeširao 50.000 evra. Mislio je da će biti jeftinije, ali kad su majstori krenuli da rade, shvatio je da će biti mnogo posla, pa su i troškovi porasli."

Slobina supruga Jelena se iznenadila kada je videla šta je pevač sve rešio da renovira pred rođenje sina.

"U kući su radovi kao da stižu devet Jugovića, a ne jedan Slobin naslednik", napisala je Jelena pred odlazak u hotel dok je snimala džakove, daske i građevinski materijal.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Monika Ivkić

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.