GLUMICA NIJE MOGLA DA DOBIJE ULOGE ZBOG FIZIČKOG IZGLEDA: Ovo su DETALJI kroz šta je prolazila
Tijana Čurović, Foto: prentscreen/youtube/ShadowProduction

prepreke

GLUMICA NIJE MOGLA DA DOBIJE ULOGE ZBOG FIZIČKOG IZGLEDA: Ovo su DETALJI kroz šta je prolazila

Glumica se prisetila svojih početaka i zašto je njena karijera trpela.

Objavljeno:

Glumica Tijana Čurović priznala je da zbog svog fizičkog izgleda često tumači uloge koje su sličnih karaktera, te je istakla da bi u Holivudu to bilo drugačije.

– U našem poslu fizički izgled, nažalost, ograničava da vas zovu za određenu vrstu uloga, mene su uvek svrstavali u uloge finih, dragih devojaka i žena. Nekada mi je bilo žao zbog toga, a sada i nije. U Holivudu imate veće šanse da odigrate i sušte suprotnosti jer je produkcija svesna maski i svega što je dovoljno da izmenite lični opus. Setite se samo filma “Monster”, ali mi još nismo na tom nivou da se tako razmišlja.

Glumicu je proslavila uloga Marine u seriji "Stižu dolari", ona se prisetila svojih početaka i odnosa prema drugim kolegama sa seta, pa je dala savet svim mladim kolegama koji tek sada grade svoju put u svetu glume.

Imala sam sreće da me na velikom kastingu za mlade i jednu od glavnih uloga izaberu već na trećoj godini studija, baš za ulogu Marine u seriji “Stižu dolari”. Nisam tada bila svesna težine zadatka, i da su mi otac i majka Mira Karanović i Pera Kralj. Gledala sam samo da uvek dođem na vreme, da uvek znam tekst, da se zbog mene ne ponavlja kadar. -rekla je Tijana za "Objektiv" i nastavila:

- Da budem pomagač svima na setu, ljubazna, pristojna, svima da se javljam i nemam posebne zahteve. I danas kada vidim mlade kolege da su takvi na setu, oduševim se i znam da su na pravom putu. Kada neko dobije prvu šansu, a izigrava zvezdu, njega neće voleti ni ekipa i kao takav neće moći daleko da dogura u našem poslu. Smatram da je zajednička energija potrebna da se napravi dobar projekat i osećaj da smo svi podjednako bitni i važni preduslov je za uspeh. To sam naučila od velikih kolega sa kojima sam imala priliku da radim.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.