ŠAKIRI NEĆE BITI DOBRO NAKON OVOGA: Ovako je Pike ISMEJAO njenu PESMU, svi BRUJE o njegovoj REAKCIJI
Đerar Pike i Šakira, Foto: Profimedia

AUUU

ŠAKIRI NEĆE BITI DOBRO NAKON OVOGA: Ovako je Pike ISMEJAO njenu PESMU, svi BRUJE o njegovoj REAKCIJI

On je odlučio da indirektno uzvrati na prozivke svoje bivše partnerke

Objavljeno:

Provokacije na relaciji Đerar Pike - Šakira se nastavljaju. Nakon što je kolumbijska pjevačica u svojoj pesmi prozvala bivšeg fudbalera Barselone i španske reprezentacije, sada se on odlučio da joj se oduži.

Pike je u programu "Chup Chup Kings" govorio o novostima u njegovom novom fudbalskom projektu, Ligi kraljeva (Kings League), ali sve je to palo u drugi plan nakon što je odlučio da indirektno uzvrati na prozivke svoje bivše partnerke.

Nekoliko minuta nakon početka emitovanja, rekao je kako su Kings League i Casio postigli poslovni dogovor, a novu saradnju najavio je ponosno pokazujući sat navedenog brenda na svojoj ruci.

 Šakira
Šakira foto: Profimedia

Ta vest ne bi bila značajna da nije činjenice da je Pikeova saradnja s firmom proizvođača satova zapravo odgovor Šakiri.

Kolumbijka je u četvrtak objavila pesmu kojoj se, između ostalih, pojavljuju stihovi kojima se obraća Pikeu, upoređujući se s njegovom novom devojkom Klarom Chijom Marti.

"Korak je između ljubavi i mržnje. Baby, želim ti sve najbolje s mojom zamenom, ne znam šta ti se dogodilo, ali zamenio si Ferari za Twinga, zamenio si Rolex za Casia...".

U nastavku programa Pike se ponovno osvrnuo na navedene stihove, rekavši kako će na utakmice Lige Kraljeva dolaziti u Renault Twingu.

Potom je, tokom telefonskog razgovora s Havijem Martinezom, s kojim je pokušavao da dogovori moguću službenu himnu za njegovo novo takmičenje, rekao: "nemoj nas prskati" ("que no nos salpique"), što je takođe šala na račun 45-godišnje Kolumbijke, koja u jednom delu svoje pesme kaže "perdon, que te salpique" i kroz igru riječi zapravo izgovara ime svog bivšeg partnera.

Nakon što je Pike Martinezu uputio tu rečenicu, većina prisutnih se nasmejala, a neki su čak i pokrivali lice od nelagode.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.