VERENIK ANE SEVIĆ DAO 10.000 EVRA ZA ZIMOVANJE DA BI JOJ UDOVOLJIO: Ovako se BAŠKARE na odmoru u Italiji (FOTO)
Ana Sević i Daniel Nedeljković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

bogato

VERENIK ANE SEVIĆ DAO 10.000 EVRA ZA ZIMOVANJE DA BI JOJ UDOVOLJIO: Ovako se BAŠKARE na odmoru u Italiji (FOTO)

Par nije žalio para kada je reč o odmoru.

Objavljeno: 12:21h

Ana Sević sa verenikom Danielom Nedeljkovićem i decom uživa u skijanju u Italiji.

Par je za zimovanje, navodi se, izabrao jedan od najluksuznijih kompleksa u blizini Valdaora, a to zadovoljstvo koštalo ih je 10.000 evra za nedelju dana.

- Daniel je oduvek umeo da iznenadi svoju lepšu polovinu, pa je tako bilo i ovoga puta. On zna koliko Ana obožava zimu i skijanje, a kada je shvatio da ove godine januar neće provesti na nekoj od naših planina, s obzirom na to da nema snega, rešio je da bukira luksuzni hotel u Italiji. Svoju dragu je samo obavestio o vremenu polaska, a ona je bila oduševljena. - tvrdi izvor koji se zatekao u istom odmaralištu gde i porodica Sević - Nedeljković za „Alo", pa nastavlja o tome kako su se spakovali za dva dana i zajedno sa decom.

Kompleks se, prema daljim navodima, nalazi u ogromnom parku i ima veliki broj otvorenih bazena sa kojih „puca" pogled na skijalište i prirodu, generalno. Ima teretanu, te SPA centar, što je poznati par očito baš zaintrigiralo.

Pevačica je već nekoliko fotografija sa zimovanja objavila na Instagramu i svima stavila do znanja da uživa.

- Iako je cena malo jača u odnosu na neke druge države, Daniel nije želeo da štedi kada je sreća njegove porodice u pitanju, pa je siguran da će ovaj sedmodnevni boravak pamtiti celoga života. Odmor im je bio preko potreban, a najvažnije od svega jeste da su zajedno i da uživaju. - dodao je insajder.

Bonus video:

00:25

Espreso čestitke: Vera Matović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.