I ONA JE IŠLA POD NOŽ! EVO ŠTA JE SVE NADA TOPČAGIĆ OPERISALA NA SEBI: Palo JOŠ JEDNO priznanje
Nada Topčagić, Foto: Damir Dervišagić

uvek oduševi

I ONA JE IŠLA POD NOŽ! EVO ŠTA JE SVE NADA TOPČAGIĆ OPERISALA NA SEBI: Palo JOŠ JEDNO priznanje

Pevačica je poznata po svojim zanimljivim izjavama.

Objavljeno:

Pevačica Nada Topčagić dobro je poznata po svom humoru, britkom jeziku, ali i po ekstravagantnom odevanju.

Gde god da se pojavi, energijom zaseni sve prisutne, a njene izjave neretko postaju viralne.

Na jednom prestoničkom događaju pevačica je odgovarajući na pitanja sedme sile otkrila ko je zadužen za njen stajling i ko je generalno odgovoran za njene odevne kombinacije kada su u pitanju gostovanja i nastupi.

- Da li se olačite u "second hand-u"? - glasilo je jedno od pitanja, a Nada je bez ustručavanja rekla:

- Uvek, kupujem sve što mi se svidi. Kod Kineza je broj jedan, nekad i na kilograme kupujem materijale, pa mi moja šnajderka šije stvari.

Nada se tada osvrnula i na estekske korekcije koje je radila do sada, pa je priznala da tretmane kod kozmetičara ne plaća, već da je u pitanju reklama.

- Ništa nisam platila, to je reklama. Malo sam radila neko bockanje, ali nisam nešto preterano. Neki kažu da je kasno za mene i da sam neke tretmane trebala da radim još pre 30 godina. - kazala je Nada, prenosi Grand.

Podsetimo, nedavno je u javnosti isplivala informacija da je Nada za jedno gostovanje tražila 2.000 evra, a za drugo kotao.

- Ja sam Nadin muž, nema šta ona da priča s vama, ja ću vam reći sve što treba. To je cena za gostovanje, nekima gostujemo za džabe, nekima ne. Za televiziju Saše Mirkovića cena je 2.000 evra jer on nikada nije zvao Nadu da nastupa na koncertima na trgovima koje on organizuje. Sada hoće da mu ona za džabe diže gledanost, a ja sam taj koji Nadi diktira cenu. - rekao je pevačicin suprug za "Kurir" povodom ovih navoda.

Bonus video:

00:25

Espreso čestitke: Vera Matović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.