TATA TREBA DA ČASTIŠ! PRELEPE VESTI U DOMU VLADA GEORGIJEVA: Suze radosnice kreću same od sebe (FOTO)
Vlado Georgiev i Milica Samardžija, Foto: Espreso

čestitamo

TATA TREBA DA ČASTIŠ! PRELEPE VESTI U DOMU VLADA GEORGIJEVA: Suze radosnice kreću same od sebe (FOTO)

Ćerka Vlade Georgieva već niže uspehe

Objavljeno: 17:34h

Kantautor Vlado Georgiev sa izabranicom Milicom Samardžijom sa kojom je dobio dve naslednice uživa u porodičnom životu, međutim svoju privatnost on nikada nije želeo da deli sa javnošču niti je za medije o svojoj porodici govorio.

Daleko od očiju javnosti on je posvećen otac koji ponos ne krije, a mezimice su centar njegovog sveta.

Starija ćerka Vlade Georgieva na svet je došla u septembru 2016. godne, a prvu fotografiju imali smo prilike da vidimo tek nakon dve godine od Sofijinog rođenja, dok drugu ćerkicu Elenu koja je njihov život ulepšala februara 2018., pevač još uvek nije želeo da pokaže javno.

Ipak, na društvenim mrežama ponosni tata s vremena na vreme obraduje svoje fanove, te podeli intimne trenutke koji život znače.

Tako je i ovog puta on na svom "Twiter" nalogu punog srca i preplavljen najlepšim emocijama objavio fotografiju mlađe lepotice koja je po svemu sudeći talenat i ljubav prema muzici i sve što ovu umetnost prati, nasledila od popularnog Barbe.

Samo da prijavim da je moja mala sreća juče dobila prvu medalju i dve diplome, bila prva u dve kategorije u plesu - pohvalio se Vlado na pomenutoj društvenoj mreži, a iako se na fotografiji njegova mezimica ne vidi jasno već je u prvom planu njena diploma, čestitke povodom uspeha kojom je ćerka Vlade Georgieva obradovala čitavu porodicu, preplavile su njegov nalog.

Bonus video:

06:51

Espreso modna policija: Bojana Lazić

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.