PROŠIRILA SE LAŽNA INFORMACIJA O MILANU MILOŠEVIĆU: Napustio SRBIJU, ali tu nije KRAJ MISTERIJI
Milan Milošević, Foto: Sonja Spasić

razjašnjeno

PROŠIRILA SE LAŽNA INFORMACIJA O MILANU MILOŠEVIĆU: Napustio SRBIJU, ali tu nije KRAJ MISTERIJI

Evo gde je voditelj otputovao

Objavljeno:

Milan Milošević, dojučerašnji voditelj rijaliti šou-programa "Zadruga", nedavno je zapanjio sve otkazom na televiziji "Pink" za koju je bio vezan duže od pet godina.

Milan je sve iznenadio ovom odlukom, a kako je objasnio, sam je doneo odluku da prekine saradnju, te nije želeo previše da iznosi detalja. Nakon što je dao otkaz rešio je da da sebi oduška i pokazao kako sada provodi vreme.

Naime, iako se prvo pisalo da je otišao u Beč, Milan je ipak posetio Halajn, koji se nalazi u pokrajini Salcburg, odakle se oglasio na svom Instagramu.

Voditelj je pokazao svojim pratiocima kako šeta ulicama Halajna, dok ne skida osmeh sa lica, a uz to je kratko porčio: "Nisam u Beču".

Sad je pokazao i ko mu pravi društvo na putovanju.

- Super sestra! - naveo je on u jednoj objavi.

Pozirali su nasmejani, a evidentno je da je sa sestrom Mirjanom i te kako blizak.

Milan Milošević sa sestrom
Milan Milošević sa sestromfoto: Printscreen/Instagram/milanmilosevic

Podsetimo, Milan je jednom nedeljno ulazio u Belu kuću kako bi razgovarao sa zadrugarima, te je bez pardona ulazio u žestoke rasprave sa njima. Međutim, doneo je odluku da krene drugim putem i stavi tačku na saradnju sa ružičastom televizijom.

- Sa Televizijom Pink i Zadrugom sam završio poslovnu saradnju i nisam više deo te kompanije i projekta, isključivo mojom odlukom! Razumem da ste navikli na mene i da me volite, mrzite, da godinama pratite emisije koje sam vodio, ali ne mogu da dozvolim da se nastavi sa pljuvanjem kompanije za koju sam godinama do juče radio i vlasnike iste jer da meni nisu bili dobri ne bih toliko vremena bio sa njima i sarađivao na tako dobar način - napisao je voditelj u objavi, a šta je, sa druge strane, o njegovom odlasku izjavio novi voditelj "Zadruge" Marko Đedović, pročitajte OVDE.

Bonus video:

06:51

Espreso modna policija: Bojana Lazić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.