MOĆNIK IZ SENKE, NJENA VEČNA PRATNJA: Upoznajte MUŽA Slađe Alegro, EVO kako izgleda FOTO
Slađa Alegro, Foto: Damir Dervišagić

brak

MOĆNIK IZ SENKE, NJENA VEČNA PRATNJA: Upoznajte MUŽA Slađe Alegro, EVO kako izgleda FOTO

Pevačica je na svom Instagramu podelila niz fotografija sa svojim suprugom.

Objavljeno:

Slađa Alegro i njen izabranik Zoran Dragaš danas proslavljaju sedmu godišnjicu braka, a kruna njihove velike ljubavi je ćerka Mila.

Naime, pre tačno sedam godina, par je izgovorio sudbonosno „da“ u krugu najbližih i uplove u bračne vode bez ikakve medijske pompe.

Zaljubljeni par i danas neguje svoju ljubav, pa ovu godišnjicu obeležavaju u Italiji odakle su se oboje oglasili emotivnim objavama.

- Na današnj dan pre sedam godina u ovo vreme sam čekala haljinu koja je šivena za mene, da se obučem, malo se sama našminkala, kuma mi sredila kosu, kuća je bila puna nama dragih ljudi.Bilo je to jedno predivno popodne. Skromno, „tiho“ a srce i duša „glasno“ bili srećni. Tako je i danas - napisala je Slađa u opisu zajedničke fotografije.

Sa druge strane, Slađin suprug Zoran je ispričao svoju verziju kojom je oduševio sve pratioce.

Objava Zorana Dragaša
Objava Zorana Dragašafoto: prentscreen instagram/zokadragas

- Nikada ništa nismo radili i živeli teatralno iako se to očekuje zbog prirode posla gospođe Dragaš. Tako smo se i uzeli. Nisam klečao, nisam imao prsten…Prebaci mi i dan-danas zbog toga… U vožnji: „Hoćemo se uzeti?“, „Hoćemo“, pogledali kalendar, odlučili se za 11.01.2016 telefonom za dva sata sve organizovali. Tako i danas, dosta pragmatično, ali uvek sa puno emocija i što je najvažnije zajedno sve rešavamo u životu (jedino što ja malo više teglim kofere) - napisao je Dragaš, a njihovi prijatelji su im putem društvenih mreža uputili najlepše čestitke.

Pevčica je jednom prilikom za medije govorila o svom suprugu:

- Zoran ne voli da se mnogo pojavljuje u medijima, on je rodom iz Foče i dugo smo zajedno, brak je logičan sled naše veze. Ekonomista je po struci, radi u jednoj ozbiljnoj firmi i nije deo estrade ni javne scene, ali je uvek uz mene. On je pre svega dobar čovek koji me voli i poštuje.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.