ĆERKA NAJBOGATIJEG HRVATA SLAVI ROĐENDAN: Proslava na LUKS IMANJU OD 55.000 M2
Iva Todorić, Foto: Instagram printscreen/srculence___

čestitke pljušte

ĆERKA NAJBOGATIJEG HRVATA SLAVI ROĐENDAN: Proslava na LUKS IMANJU OD 55.000 M2

Nisu štedeli kad je proslava u pitanju

Objavljeno: 14:02h

Iva Todorić, ćerka hrvatskog biznismena Ivice Todorića, proslavila je 47. rođendan u Kulmerovim dvorima u krugu najbližih.

"Ne brojim godine već dugo, brojim samo srećne dane. Hvala Bogu, imam ih nebrojeno i zato sam srećna žena. Danas ste mi svašta poželeli, ali verujte sve sam svoje snove ostvarila i realizovala se u svakom segmentu života, a tek sam na pola. Ova tri srca dobila sam od moje troje dece, oni su moj najveći životni uspeh. Odgojila sam ih da danas s ponosom mogu gledati kako znaju da uživaju u životu i kako da budu srećni. Hvala mojoj porodici, mojim prijateljima što su uz mene i kad su dani koje ne brojim, ali ti dani postoje da znam da budem zahvalna na srećnim danima. Godine su me naučile da je ovo velika istina, i zato ja grabim cestom ljubavi i sreće. Šaljem svima ljubav koju nosim u srcu, a verujte ima je za svakog ko ovo pročita", poručila je Todorićeva, koju hrvatski mediji nazivaju Gazdina ćerka.

I pre sedam godina slavila je rođendan u Kulmerovim dvorima, ali proslava je bila puno raskošnija.

Tad joj je pevao Miroslav Ilić, koji je za 45 minuta nastupa navodno dobio 10.000 evra.

Ilić se pojavio u "špici” proslave, s mikrofonom se ušetao među goste, kojih je bilo između 150 i 200, ravno do slavljenice Ive, poljubio joj ruku i počeo s pesmom. Na “Božanstvena ženo” je celo Ivino društvo “odvalilo”.

Podsetimo, na dvorcu i imanju od 55.000 kvadratnih metara 2003. je počela temeljna rekonstrukcija.

Uređenje je trajalo tri godine i koštalo je oko 2,7 miliona evra. U jul 2015. darovnim ugovorom vlasništvo nad imanjem i dvorcem podelio je između sebe i dece, kćer Ivu Balent i sinove Antu i Ivana Todorića.

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.