NAŠA POZNATA PEVAČICA ZLOSTAVLJANA U BRAKU: Progovorila o PAKLU, preživela je ono NAJGORE
Foto: Printscreen Instagram/ivanaelektra

POTRESNO

NAŠA POZNATA PEVAČICA ZLOSTAVLJANA U BRAKU: Progovorila o PAKLU, preživela je ono NAJGORE

Podsetimo, Ivana je svojevremeno u intervjuu za Republiku priznala jezive detalje iz braka sa bivšim mužem

Objavljeno:

Pevačica Ivana Jovanović, poznatija kao Ivana Elektra, je već godinama razvedena, a sada je progovorila o "propalom braku".

Ivana je priznala da li joj je udaja naštetila karijeri i da li je dobro kada su oba supružnika u istom poslu, obzirom da je njen bivši muž menadžer po profesiji.

- On je bio menadžer pre nego što smo se mi sreli, ne znam da li je škodila ili ne, ali kažem Bože hvala ti od kad sam razvedena, odnosno od kada se vodim kao neudata žena - rekla je ona kroz smeh, pa se prisetila kako je bilo u braku.

- U ono vreme, znaš kad vide torbicu ispod miške kažu toplomerka. Neki ambiciozni dečkić vidi neku pevačicu, to su sve profili koji su hteli da se prikažu uz te pevačice, kao da im je falio publicitet. Pa budi nešto drugo, bavi se nekim drugim poslom, šta god radi, ali oni hoće da budu menadžeri i da budu važni. Stave tu toplomerku ispod miške, ugovaraju tezgu i ništa mi užasnije nije bilo nego kada mi je bivši muž rekao kada sam pošla na nastup u Švajcarsku šta će ti klavijaturista, idem ja. Kad je do toga došlo, ja sam rekla ne, ne želim takve sprdnje.

Ivana Elektra
foto: Print Screen Youtube/ Ivana Elektra TV

Pevačica je otkrila i da li je njen bivši muž bio ljubomoran kada je ona na nastupima okružena brojnim muškarcima koji su dolazili da je slušaju.

- Kad te upozna kao pevačicu, svima se to dopadne i svi imaju neke željice da je osvoje, pa onda da je ožene. Ali kad ti jednom kaže dokle ćeš ti da budeš neka gologuzanka pevačica, pa šta dokle, pa dokle god budem mogla - zaključila je Ivana.

Podsetimo, Ivana je svojevremeno u intervjuu za Republiku priznala jezive detalje iz braka sa bivšim mužem.

- Kada sam bila u petom mesecu trudnoće, shvatila sam s kim sam u vezi. Počeo je da spominje neke dugove, neke pare. Onda mi je njegova majka rekla kako je imao poroke, nikada nije otkrivala koje. Ona se čak selila iz kuće zbog njegovih dugova. Kao trudnica sam plakala jer sam se plašila šta me čeka kada se porodim. Kada sam se porodila, 20 dana posle porođaja, on je već bio u centralnom, istražnom zatvoru, tri meseca je proveo tamo. U pitanju je bilo krivično delo prevare zbog prodavanja istog stana nekoliko puta. Ljudi kojima je dugovao pare počeli su da nam dolaze na vrata.

Da zovu, prete, ja sam shvatila da sam u ozbiljnoj muci i problemu. Tada, kada je on bio u zatvoru, meni je iz stana nestao poklon koji su mi roditelji poklonili za svadbu. Shvatila sam da sam sama na planeti. Mojima nisam ništa govorila, nisam htela da ih sekiram i brinem. U jednom momentu su me zvali da odem s detetom u svoje mesto. Počela sam da pevam. Dvadeset dana posle porođaja, ni rana od porođaja mi nije zacelila, počela sam da pevam. Imala sam dugove za struju, a uplaćivala sam mu kantinu u zatvoru. To je za mene bio najveći stres. Gledala sam ga preko stakla u zatvoru, pokazivala mu sliku deteta kako raste.

Ivana Elektra
foto: Printscreen Instagram/ivanaelektra

Kada je uvidela da s njim samo srlja u propast, rešila je da spase dete i sebe i skloni se od takvog čoveka.

- Umeo je da viče na mene u stanu, pa onda pobegne napolje da šeta. Ja sam dva puta čak sa ćerkom bila zaključana u stanu. Dok sam ja mislila da je on slučajno odneo oba ključa, moja mama je videla u tome da on nas namerno zaključava. Imao je nameru da nas drži pod kontrolom. Nisam smela da odem na piće s drugaricama. Kuvala sam i spremala. Da se iskupi, plaćao je pola nekog letovanja, ali onda za pola nije imao. Da to ne bi propadalo, morala sam ja da plaćam ostatak. Borila sam se za tezge, da održim relacije s kolegama iz benda. Živeli smo na dve različite adrese, on je jedno vreme bio na poternici, pa je iznajmljivao stan van grada, a ja sam živela na Banovom brdu. Onda sam imala samo nekad vikend viđanja s detetom - priseća se pevačica.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso / Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.