MILAN MILOŠEVIĆ OTIŠAO SA PINKA I POREMETIO JAVNOST: Jovana Jeremić IZUSTILA SAMO OVO, NASTAO OZBILJAN MUK
Milan Milošević i Marko Đedović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

bez dlake na jeziku

MILAN MILOŠEVIĆ OTIŠAO SA PINKA I POREMETIO JAVNOST: Jovana Jeremić IZUSTILA SAMO OVO, NASTAO OZBILJAN MUK

"To su preozbiljne stvari, a ja stvarno gledam samo sebe i težim ka tome da budem najbolja", otkrila je Jovana za Telegraf

Objavljeno:

Odlazak voditelja "Zadruge", Milana Miloševića sa Pinka podigao je veliku prašinu u javnosti, a tim povodom kontaktirali smo voditeljku "Novog jutra", Jovanu Jeremić, koja je bila kratka i poručila "da je to ne interesuje".

Kako je istakla, u privatne stvari i odluke drugih nikada nije zalazila i to je ne interesuje, jer gleda samo sebe i svoj uspeh.

- Ništa mene to ne interesuje, gledam svoja posla i spremam svoj jutarnji. To su preozbiljne stvari, a ja stvarno gledam samo sebe i težim ka tome da budem najbolja. To su lične stvari, a u to se ja ne mešam, isključivo svoja posla gledam, kao što sam to i dosada radila - poručila je Jovana.

Jovana Jeremić o otkazu Milana Miloševića
Jovana Jeremić o otkazu Milana Miloševićafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Jovana kaže da trenutno radi na svom projektu koji je "najgledaniji", te da teži da bude još bolja.

- Imam mnogo posla, to to je samo njegova stvar. Zamolila bih sve da me u 2023. više ne zovu za takve stvari, to nije Jovana Jeremić, Jovana predstavlja samo sebe, svoj uspeh i svoj najgledaniji jutarnji - završila je voditeljka za Telegraf.

Milan Milošević napustio Pink TV
Milan Milošević napustio Pink TV foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, Milan Milošević je bio učesnik prve sezone "Zadruge", a već od druge postao je i voditelj pomenutog rijalitija. Bio je domaćin emisija "Pretres sa Milanom Miloševićem", "Pitanje gledalaca" , "Gledanje snimaka" i "Nominacija".

Nakon odlaska sa "Pinka" se oglasio i otkrio da je otišao svojom odlukom, kao i da nema ništa loše da kaže o porodici Mitrović.

- Dobar dan svima! Želim po prvi put da se obratim na ovaj način vama koji me pratite na društvenim mrežama i pojasnim neke stvari. Preko 10 miliona ljudi je za sedam dana ušlo na moj profil na Instagramu, desetine hiljade poruka raznog sadržaja sam dobio od vas, svaki stori koji postavim za nekoliko sati pogleda više od 300.000 ljudi. Sve je to super, drago mi je što se toliko interstujete za mene ali moram neke stvari da vam objasnim - napisao je Milan.

1 / 3 Foto: Printscreen Instagram/milanmilosevic_official

- Sa Televizijom Pink i Zadrugom sam završio poslovnu saradnju i nisam više deo te kompanije i projekta, isključivo mojom odlukom! Razumem da ste navikli na mene i da me volite, mrzite, da godinama pratite emisije koje sam vodio, ali ne mogu da dozvolim da se nastavi sa pljuvanjem kompanije za koju sam godinama do juče radio i vlasnike iste jer da meni nisu bili dobri ne bih toliko vremena bio sa njima i sarađivao na tako dobar način - napisao je voditelj u svom statusu.

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.