RODILA U 52. GODINI, A ONDA JU JE PARTNER OSTAVIO: Isplivali detalji iz života NAŠE GLUMICE koji frapiraju
Ljiljana Jakšić, Foto: Zorana Jevtić

iskreno

RODILA U 52. GODINI, A ONDA JU JE PARTNER OSTAVIO: Isplivali detalji iz života NAŠE GLUMICE koji frapiraju

Progovorila o svemu

Objavljeno:

Glumica Ljiljana Jakšić, domaćoj javnosti poznatija kao Salveta ostvarila se u ulozi majke u 52. godini.

Pošto je saznala da je u drugom stanju, njen partner je odlučio da je napusti, a ona je bila najsrećnija žena na svetu kada je saznala da će dobiti devojčicu.

Termin samohrana majka ne voli, niti je brine šta će reći okolina. Radi za sebe i svoju naslednicu i kako kaže, i kad padne od umora, zbog Darije uvek ide napred.

– Nisam baš odlučila da to bude u ovim godinama, nego su se okolnosti namestile. Od prvog trenutka i pre nego što se desilo i dan-danas, ja sam presrećna žena. Darijin osmeh, ne njena reč, već samo pogled i misao o njoj je nešto što mi čini život radosnim. Ni u trenucima kada mislim da ne stižem, da padam od umora, da ne mogu više, kad pomislim da mi je iscurila sva energija, kad je ona u pitanju nađe se snaga. A uvek je ona u pitanju. I kad radim – radim jer je to neophodno zbog nas dve, zbog naše male porodice. Kada idemo u obilazak ili gde već, potrudim se da njoj prija, da nju to nešto nauči, sva je akcija usmerena na to da njoj bude dobro, da nama bude dobro – kaže Ljiljana Jakšić.

Čuvena Salveta
Čuvena Salvetafoto: Kurir televizija

Iako ju je partner ostavio u veoma teškom periodu, ona nije klonula duhom, znala je da želi to dete da rodi.

– To je bila toliko jaka sreća, da sam u tom trenutku znala da će čitava trudnoća dobro proći, da ću ja kroz nekoliko meseci držati u svom naručju. Ja sam radila do osmog meseca trudnoće. Sve ostalo je bilo manje važno, pa i to sa partnerom je bilo manje važno.

Odgaja ćerku najbolje što može
Odgaja ćerku najbolje što možefoto: Dragana Udovičić

O ocu njene ćerke ne voli da govori, i kako kaže, to što je on odlučio da ne živi život sa njima, to je njegov problem. Svoje odluke, ali ni tuđe ne preispituje.

– Ja nisam ta koja vrši procenu njegovog opravdanja. To je njegova odluka i to je njegov problem i ne bavim se time – kazala je Ljiljana za Blic i dodala da je veoma emotivna, ali da suze smatra čišćenjem i umivanjem duše.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.