SAOPŠTENE RADOSNE VESTI IZ DOMA RADOŠA BAJIĆA: Evo šta se desilo
Foto: Filip Plavčić

ČESTITAMO

SAOPŠTENE RADOSNE VESTI IZ DOMA RADOŠA BAJIĆA: Evo šta se desilo

Naime, Bajić je sa ocem pozirao nasmejan ispred bogate trpeze i torte sa žutim ružama na kojoj su bile svećice, što se dopalo njegovim pratiocima

Objavljeno:

U domu glumca Radoša Bajića ukućani su, osim božićnih praznika, imali još jedan razlog za slavlje.

Otac čuvenog glumca, Miloš Bajić, proslavio je 92. rođendan, skromno i u krugu porodice. Radoš se tim povodom oglasio na društvenoj mreži Instagram i objavio njihovu zajedničku fotografiju.

Naime, Bajić je sa ocem pozirao nasmejan ispred bogate trpeze i torte sa žutim ružama na kojoj su bile svećice, što se dopalo njegovim pratiocima.

- Naš narod kaže, ko prvi put udahne život u vreme Hristovog rođenja - srećan je čovek. Moj otac, Miloš Bajić iz sela Medveđe kod Trstenika, rodio se baš tada pre 92 godine. Proslavili smo lepo i skromno. Na mnogaja ljeta, pradeda, deda, svekre, ujače, oče - roditelju moj - napisao je Radoš uz fotografiju i mnoge raznežio.

Glumčevog oca javnost je, podsetimo, upoznala u seriji "Selo gori, a baba se češlja" gde je, rame uz rame sa sinom, glumio kuma glavnog lika Radašina, kojeg tumači Radoš, a tada su mnogi komentarisali da je talenat za glumu Bajić imao od koga da nasledi.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.