ISPLIVALA FOTKA SNEŽANE ĐURIŠIĆ NA KOJOJ JE GOTOVO ĆELAVA: Sve se desilo DAVNO, a sada je OTKRIVENO
Foto: Ana Paunković

NEVEROVATNO

ISPLIVALA FOTKA SNEŽANE ĐURIŠIĆ NA KOJOJ JE GOTOVO ĆELAVA: Sve se desilo DAVNO, a sada je OTKRIVENO

Naime, fotografija Snežane Đurišić iz perioda devedesetih kada je ona bila već i te kako popularna, predstavila je folk divu u nekom drugačijem svetlu

Objavljeno:

Žena božanstvenog glasa svoju sada već bogatu karijeru započela je još kao desetogodišnja devojčica, a ogromnim talentom kao i napornim decenijskim radom i trudom ona je iza sebe ostavila neizbrisiv trag kada je narodna muzika u pitanju.

Poznata je po damskom držanju, a garderobu je uvek pažljivo birala u skladu sa svojim godinama. Menjanje imidža poslednjih godina nije često kada je u pitanju ova pevačica, međutim, sada društvenim mrežama kruži fotografija Snežane Đurišić u izdanju u kakvom ju je malo ko video.

Izgled popularne pevačice postao je jedna od komentarisanijih tema na "Instagramu" imajući u vidu da je njen imidž potpuno drugačiji, a sve zbog Snežanine frizure koja je izbila u prvi plan.

Naime, fotografija Snežane Đurišić iz perioda devedesetih kada je ona bila već i te kako popularna, predstavila je folk divu u nekom drugačijem svetlu.

U potpuno opuštenom izdanju ona je pozirala sa širokim osmehom, a njena kratka kosa koja je u to vreme bila mega popularna govori nam da je oduvek pratila trendove. Komentari brojnih fanova većinom su bili pohvalni, a mnogi su primetili da je i tada Snežana plenila neverovatnom prirodnom lepotom, ali i skromnošću.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.