ĆERKA JOVANA MEMEDOVIĆA PODELILA TUŽNE VESTI: "Sinoć smo se oprostili od našeg Draže"
Foto: Printscreen/instagram/masamemedovic

tuga

ĆERKA JOVANA MEMEDOVIĆA PODELILA TUŽNE VESTI: "Sinoć smo se oprostili od našeg Draže"

Mašu na "Instagramu" prati više od dvadesetpet hiljada ljudi

Objavljeno: 22:30h

Jedan od mnogima omiljenih voditelja koji je i autor emisije "Sasvim prirodno", Jovan Memedović svoju privatnost čuva daleko od očiju javnosti, pa tako štiti i svoju porodicu od znatiželjnih pogleda, posebno otkako su on i bivša supruga Mirjana stavili tačku na brak pre nekoliko godina.

Sa bivšom suprugom dobio je dvoje dece, ćerku Mašu i sina Uroša, a njegova naslednica u poslednje vreme privlači veliku pažnju javnosti.

Mašu na "Instagramu" prati više od dvadesetpet hiljada ljudi, koje ona poput svog oca, vodi na putovanja kroz njene omiljene skrivene oaze i otkriva neispričane priče zaboravljenih mesta, a često ju je u tim avanturama pratio i verni ljubimac Draža koji je takođe osvojio srca njenih pratilaca.

Trenutak iz privatnog života i objava Maše Memedović ovog puta rastužila je mnoge, jer se ona oprostila od svog ljubimca veoma emotivnom porukom.

Maša Memedović
foto: Printscreen/instagram/masamemedovic

- Sinoć smo se oprostili od našeg Draže - napisala je Jovanova mezimica na Instagramu i stavila svima do znanja koliko je za njega bila vezana te da joj je srce slomljeno zbog gubitka velikog prijatelja sa kojim je mnogo toga prošla i koji ju je u obilasku prirodnih lepota naše zemlje pratio u stopu.

Objava Maše Memedović naišla je na salvu reakcija i dirljivih reči, a podrška koja je njoj i čitavoj porodici sada preko potrebna pristiže sa svih strana, posebno od ljubitelja životinja, onih koji su takođe izgubili ljubimca, ali i onih koji su se podsetili koliko vole svoje krznene prijatelje.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.