NAKON CELOG HAOSA MILOMIR MARIĆ I JOVANA JEREMIĆ SE ČULI: Sve je javno, EVO ŠTA SE DOGODILO tokom razgovora
Foto: RTV Pink printscreen

otvorena

NAKON CELOG HAOSA MILOMIR MARIĆ I JOVANA JEREMIĆ SE ČULI: Sve je javno, EVO ŠTA SE DOGODILO tokom razgovora

U želji za nekim emocijama spuštala sam kriterijume - priznala je voditeljka

Objavljeno:

Jovana Jeremić kratko se osvrnula na svoj odnos s nekadašnjim kolegom i mentorom Milomirom Marićem, pa otkrila kako je sa njim izgledila odnose.

- Dala sam Mariću reč da ga više neću napadati u medijima. Izgladili smo naš odnos, samim tim neće imati sa mnom nikakve neprijatnosti. Ko me dira, ima problem sa mnom.

Marić je moj učitelj i mentor, uvek ću ga poštovati i braniti, čak i kada me iznervira i dira - naglasila je Jovana za jedne domaće medije, pa nastavila o tome kako je to sigurna da je narod njena najveća podrška.

Jovana Jeremić
foto: Privatna arhiva

- Da, ja sam cirkuzant, ali karta za moj cirkus je ekstremno skupa i vi je plaćate svakog vikenda, jer me gledate. To znači da me volite - smatra Jeremićeva, koja je na samom startu 2023. otkrila kako priželjkuje pravog muškarca za sebe u ovoj godini.

- Očekujem da ću sresti čoveka mog života, za neki naredni period. Donela sam odluku da više neću biti ni sa jednim muškarcem koji nije na mom nivou ili čak iznad mene. U želji za nekim emocijama spuštala sam kriterijume - priznala je voditeljka.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.