STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA! Gastoz i Marija opet zajedno! Otišli su i korak dalje... (VIDEO)
Foto: Printscreen / Youtube

OBNOVILI ROMANSU

STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA! Gastoz i Marija opet zajedno! Otišli su i korak dalje... (VIDEO)

Nenad Marinković Gastoz obnovio je vezu sa Marijom s kojom je bio u vreme dok je još bio anoniman
Objavljeno:

Marija se preselila u njegov iznajmljeni stan na Košutnjaku, a od priče sa Zoricom Dukić više definitivno nema ništa.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Gastoz je oduvek voleo Mariju. Ona je njegova najveća ljubav! Nikad nije uspeo da je preboli, a ni ona njega. Kada je njegova mama preminula, Marija mu se prva našla, jer se ona sa Gocom mnogo volela, kao da su bile majka i ćerka, tako su se slagale. Ona je bila i na sahrani, sve vreme je stajala pored Gastoza iako je on tada bio u vezi sa Zoricom koja se držala sa strane. Često su se nakon toga čuli, i jedan dan su se sastali, popričali i rešili da pruže novu šansu jedno drugom. Započeli su zajednički život na Košutnjaku gde Nenad sada živi u iznajmljenom stanu - priča izvor.

Izvor dodaje da to nije čudno, ali da je do raskida došlo jer Marija nije mogla da podnese pritisak koji su joj stvarali u rijalitiju.

“Marija ne voli medije, nije devojka iz tog sveta, zato i ne želi da Gastoz priča o njihovom ljubavnom životu. Prijatelji znaju za njih, ne kriju se oni. Često Gastoz kači na instagram slike i snimke koji stoje samo 24 časa i na njima se vidi i Marija. Pre nekoliko dana bili su u gradu sa Vukom Mobom i Anđelom Vešticom kao i sa još nekoliko prijatelja i svi su oduševljeni Marijom”.

(Espreso.co.rs / Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.