PRAZNIČNO RASPOLOŽENJE NA KURIR TELEVIZIJI: "Pusti brigu" uz najbolje muzičke zvezde u nedelju u 13 časova
Foto: Kurir

KURIR TV

PRAZNIČNO RASPOLOŽENJE NA KURIR TELEVIZIJI: "Pusti brigu" uz najbolje muzičke zvezde u nedelju u 13 časova

Čekamo vas i ove nedelje na Kurir televiziji u nedelju od 13 časova.

Objavljeno:

Zabavni šou "Pusti brigu" sa glumicom Suzanom Petričević i Dejanom Šutanovcem je sasvim poseban i drugačiji od svega što ste gledali, a zbog vaše velike pažnje kod popularnog voditeljskog dvojca dolaze najveće domaće zvezde.

U nedelju, 8. januara od 13 časova na Kurir televiziji uživaćemo u razgovoru i pesmi uz Gocu Tržan, Ivanu Peters i Leontinu Vukomanović, Tijanu Dapčević, Seku Aleksić, Jelenu i Žiku iz grupe Zana, Ljubu Perućića, Anu Sević, Željka Vasića, Nežne Neizbežne.

Osim što ove muzičke zvezde dobro pevaju, spremni su da učestvuju i u raznim zabavnim igrama, pa su na izazove glumice i voditeljke Suzane Petričević spremni da odgovore. Ivana Peters i Leontina Vukomanović će pokazati i kako se snalaze u pevanju poznatih narodnih pesama, a onda i ulepiti svoje prste u kuhinji Dejana Šutanovca. Pevačica Seka Aleksić otkriće svoje trikove za dobar izgled, a Jelena i Žika iz sastava Zana kako se snalaze kad im nije sve po meri.

Zabavni šou “Pusti brigu” u nedelju, 8. januara začiniće i dobro poznati humor komičara Kruševac Geto i komšinice koju najviše volite, Jasmine Stijović.

Za dobru zabavu zaslužan je i bend Trablsi, a uspećete i da prepišete dobar recept od našeg stručnjaka u kuhinji, Dejana Šutanovca.

Ne propustite nedelju od 13 časova na Kurir televiziji zabavni šou-program "Pusti brigu! Slaviće se!

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.