SEKA ALEKSIĆ UGLEDALA SVOJU DVOJNCU I FRAPIRALA SE: Evo kako je reagovala!
Foto: Marko Suvić

opasno dobra!

SEKA ALEKSIĆ UGLEDALA SVOJU DVOJNCU I FRAPIRALA SE: Evo kako je reagovala!

S obzirom da je poznata kao “velika trenseterka “njeno modno izdanje ostavilo je bez daha sve prisutne u novogodišnjoj noći kao i njene obožavaoce na društvenim mrežama.

Objavljeno:

Zvezda Seka Aleksić iznenadila je svoje fanove krajem decembra meseca kada je lansirala svoj novi modni brend pod nazivom ,,Second skin by Seka“, a u okviru njega i liniju iz kolekcije ,,Stage“.

Većina odevnih komada iz ove kolekcije rasprodata je u rekordnom roku za samo nekoliko dana! S obzirom da je poznata kao “velika trenseterka “njeno modno izdanje ostavilo je bez daha sve prisutne u novogodišnjoj noći kao i njene obožavaoce na društvenim mrežama.

Seka Aleksić
foto: Marko Suvić

Da je inspiracija mnogima, govori u prilog činjenica da je njen outfit upravo u novogodišnjoj noći ponela jedna od gošći,pa je u salu hotela gde je pevačica nastupala ušetala u haljini iz njene nove kolekcije.

Ne samo da je ponela haljinu nego se devojka potrudila da u potpunosti iskopira Sekin stajling.

Seka Aleksić
foto: Marko Suvić

-Drago mi je da je devojka ponela model iz moje kolekcije.Ovo je dokaz da se svaka žene u ovim komadima odeće oseća senzualno i moćno. Budući da je kolekcija ,,Second skin by Seka“, odlično prošla kod kupaca, Seka sa svojim timom na čelu sa Stanislavom Zakićem polako sprema ideje za novu kolekciju ali i za novu pesmu koja će se pojaviti u februaru mesecu.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.