OVE STIHOVE JE MASIMO SNIMIO SAMO TRI DANA PRE SMRTI: Uživajte u svakom TRENUTKU
Masimo Savić, Foto: Damir Dervišagić

emotivno

OVE STIHOVE JE MASIMO SNIMIO SAMO TRI DANA PRE SMRTI: Uživajte u svakom TRENUTKU

Na muzičarevoj zvaničnoj Instagram stranici osvanule su reči poslednje snimljene numere.

Objavljeno:

Muzičar Massimo Savić preminuo je u 61. godini nakon teške bolesti sa kancerom pluća, a tužne vesti o njegovom odlasku objavile su ćerka i supruga, 23. decembra.

Ispraćaj na večni počinak biće održan 3. januara u 11 sati na Gradskom groblju Zadar, a komemoracija je 30. decembra održana u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu.

Na njegovom Instagram nalogu osvanula je objava, a to su zapravo reči nove numere koju je Massimo snimio samo tri dana pre smrti.

Reči poslednje pesme koju je Massimo snimio tri dana pre smrti
Reči poslednje pesme koju je Massimo snimio tri dana pre smrtifoto: prentscreen instagram/ massimo.official

- Uživajte u svakom trenutku koji vam donosi ovaj predivan život i delite sa svima dobro, delite sa svima razumevanje. Te su misli deo zadnje poruke publici koju je naš Maks snimio, tri dana uoči odlaska. Njome je želeo da čestita Božić i uputi vam svima najbolje želje za (N)ovu godinu. Tvoje misli, tvoje reči i tvoj Glas. Sve tvoje nam neizmerno nedostaje najdraži naš Maks. - piše u objavi na zvaničnoj Instagram stranici Masima Savića.

Podsetimo, vest o njegovom smrti šokirala je sve poštovaoce njegovog lika i dela, a njegova supruga i ćerka su tužne vesti saopštile putem Fejsbuka.

- Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Masimo Savić, napustio nas je nakon kratke, ali herojske borbe. Iako je otišao s ovoga sveta, u našim će dušama živeti večno; nasmejan, topao, snažan, pun ljubavi i satkan od umetnosti. Zauvek ćemo biti tvoje cure. Eni i Mirna. - napisale su uz njegovu crno-belu fotografiju.

Bonus video:

00:25

Espreso čestitke: Vera Matović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.