ISPLIVALI DETALJI IZ BIOGRAFIJE MINE KOSTIĆ: Njena PROŠLOST frapira, OVO SIGURNO NISTE ZNALI
Foto: Damir Dervišagić

malo ko zna

ISPLIVALI DETALJI IZ BIOGRAFIJE MINE KOSTIĆ: Njena PROŠLOST frapira, OVO SIGURNO NISTE ZNALI

O njihovim životima znamo skoro sve, mediji ih prate u stopu, a ni same zvezde nekada se ne srame pokazati svoju intimu

Objavljeno:

Mnoge poznate ličnosti iz regiona, u prvom redu pevači i pevačice, su promenili svoja "obična" imena u umetnička, za koja su smatrali da će biti zvučnija i da će ih brže proslaviti.

O njihovim životima znamo skoro sve, mediji ih prate u stopu, a ni same zvezde nekada se ne srame pokazati svoju intimu, sve dok ne dođe na red njihov pravi identitet, koji čuvaju samo za sebe.

Mina Kostić je rođena je 05. maja 1975 godine u Orašju, Bosni i Hercegovini. Pevačica se sa muzikom susrela brzo, a kako je bila iskrena od samog početka skoro nikada nije imala problema sa medijima. Novinari su odustali već na početku od bilo kakve senzacije.

U svojoj karijeri Mina je pevala sa mnogim poznatim ličnostima kao što su Dejan Stanković, Siniša Mihajlović, a pevala je i na svadbi Jelene Karleuše. Učesnik je i finalista Farme 2010 godine.

Mina Kostić
foto: Sonja Spasić

Bila je udata je za Igora Kostića (Igor X) koji je takođe pevač i sa njim ima ćerku Anastasiju, koja je rođena u Februaru 2009 godine.

Pevačica iza sebe ima mnogo pesama kao što su: „Srčani udar“, „Pojačajte Zvuk“ i „Muziku pojačaj“.

Pevačica Mina Kostić je već 22 godina prisutna na domaćoj estradi, a da li ste se nekada pitali da li je to njeno pravo ime.

Pevačica je rođena u desetoćlanoj porodici na Ledinama, od roditelja Zoje i Alije Jašari.

Naime, iako ne zvuči kao umetničko, njeno pravo ime je ipak Minira Jašari.

Mina Kostić
foto: Kurir televizija

Međutim, Mina je kasnije promenila ime, ali u ličnoj karti joj ne piše ni Minira, ni Mina, nego Jasmina Kostić.

Prvog dana nove 2023. godine Mina Kostić doživela je jezivu tragediju kada joj je preminula majka.

Mina se odmah oglasila putem Instagrama i oprostila od svoje majke rečima koje kidaju dušu: "Voljena moja majčice, putuj s anđelima! Hvala ti na svemu, volimo te".

Ovo nije jedina tragedija koja je obeležila Minin život. Ona ima čak devetoro braće i sestara koji joj, pored ćerke Anastasije, predstavljaju najveće bogatstvo.

mina kostić
foto: Printskrin: Instagram/ minakostic_official

Ipak, čitavu njenu familiju davne 1992. zadesila je strašna tragedija koja ih je zauvek zavila u crno. Te godine utopila se Minina rođena sestra, što je na sve članove porodice ostavilo veliki trag. Njenu smrt i dalje ne mogu da prežale.

Minu je kao jako malu, sa samo pet godina, usvojila Duda Ivanović, tetka repera Ivana Ivanovića Đusa, sa kojom je provela dobar deo života i koju je gledala kao svoju majku, te ju je često i pominjala.Duda je preminula 2019. godine, što je Minu potpuno slomilo, ali tada je izjavila da mora biti jaka zbog svoje ćerke.

Bonus video:

13:55

VOLELA BIH DA DUŠKO PROMENI PONAŠANJE PREMA MENI! Karleuša ugostila Kurir u svojoj vili, brutalna prema DARI, ANI NIKOLIĆ I CECI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.