LEKARI SE BORE ZA ŽIVOT DŽEREMIJA RENERA: Doživeo nesreću, sve je još MISTERIJA
Foto: Printscreen Instagram/jeremyrenner

da se naježiš

LEKARI SE BORE ZA ŽIVOT DŽEREMIJA RENERA: Doživeo nesreću, sve je još MISTERIJA

Američki mediji pišu i da je Rener helikopterom prebačen u bolnicu, a njegov PR je rekao da je njegova porodica trenutno uz njega i da prima najbolju moguću negu

Objavljeno:

Nova godina loše je započela za glumca Džeremija Renera (51), najpoznatijeg po ulozi u Marvelovoj seriji "Hokaj", ali i po ulozi u akcijskom hitu "Bornovo nasleđe".

On je, naime, 1. januara doživeo misterioznu nesreću dok je čistio sneg ispred kuće nakon čega je hitno prebačen u bolnicu. Njegov PR rekao je u nedelju da je glumac u "kritičnom, ali stabilnom stanju nakon što je pretrpeo teške povrede u nesreći koja je povezana s vremenskim prilikama dok je čistio sneg".

Američki mediji pišu i da je Rener helikopterom prebačen u bolnicu, a njegov PR je rekao da je njegova porodica trenutno uz njega i da prima najbolju moguću negu, prenosi Večernji list.

Gde se tačno dogodila nesreća nije potvrđeno, ali prema pisanju časopisa Reno Gazet Žurnal, glumac ima kuću u okrugu Vašu u Nevadi. Upravo to područje uoči Nove godine pogodila je snažna zimska oluja zbog koje je 35.000 domova u pet okruga ostalo bez struje.

Glumac je 13. decembra na svom Tviteru objavio fotografiju potpuno zatrpanog automobila snegom koja je nastala upravo u okrugu gde ima kuću.

- Snežna oluja ovde nije šala - napisao je u objavi glumac.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.