KO JE BIVŠI DEČKO VODITELJKE PRVE KOJI JOJ JE NAPRAVIO DETE? Bojana se OGLASILA i ispričala sve FOTO
Bojana Ristivojević, Foto: Instagram printscreen/bokalica

otkrila

KO JE BIVŠI DEČKO VODITELJKE PRVE KOJI JOJ JE NAPRAVIO DETE? Bojana se OGLASILA i ispričala sve FOTO

Voditeljka se retko oglašava za medije otkako je postala majka

Objavljeno: 14:04h

Bojana Ristivojević je pre nešto više od godinu dana postala majka, kada je na svet donela ćerku kojoj je dala ime Mitra.

Kako ističe, njoj se život nije mnogo promenio jer je uvek imala utisak da je njena ćerka pored nje, ali ono što jeste je to da više nije u ljubavnom odnosu sa ocem svoje naslednice.

Međutim, to ne znači da on ne učestvuje u odgajanju njihove mezimice.

- Ne mogu reći da sama podižem dete, to što smo se rastali ne znači da moj bivši partner nije uključen u njeno odrastanje. Jeste i tako treba da bude - rekla je Bojana, pa otkrila ko joj pomaže u čuvanju Mitre:

- Svi mi pomažu zaista. I jako sam srećna i zadovoljna zbog toga, spokojna takođe. Mitra imam svoju dadilju Natu, moja mama mi takođe mnogo znači, ona joj kuva. Imam divne komšije koje takođe imaju malu decu, pa se mališani svakodnevno igraju, doručkuju jedni kod drugih. Po ceo dan se jurimo po zgradi. Zaista nam je interesantno i meni nimalo opterećujuće iako sam uključena u skoro svaki minut njenog dana.

Kako ističe, Mitra se raduje svemu, te da se trudi da joj svaki dan bude praznik.

- Ona se raduje svemu, veoma je veselo dete ali nisam sigurna da je uopšte svesna toga da stižu praznici. U našoj kući, od momenta kada sam je rodila sam se trudila da svaki dan bude poseban, zapravo da svaki dan bude praznik što i jeste - kaže Bojana za Telegraf i dodaje:

- Sada je u fazi kada je najviše interesuju one zvučne knjige sa životinjama, razne slikovnice... Počela je s pažnjom da sluša i bajke i pričice koje joj čitamo. Tako da sam joj razne knjige, prilagođene njenom uzrastu, pripremila za poklon. Raduje me njena radoznalost. Poklone je već dobila, dolazio nam je i Deda Mraz, zapravo Meda - Mraz i to ju je najviše obradovalo.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.